Nazomer Prop

Laboratoarele Medica
15,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Laboratoarele Medica

Descriere

Compozitie: apa de mare hipertona; propolis.

Actiune: Nazomer prop este un remediu naturist sub forma de solutie marina filtrata microbiologic, cu propolis ce actioneaza pozitiv asupra mucoasei nazale,indeparteaza mecanic alergenii, redand astfel confortul respirator. Stimuleaza imunitatea locala si desfunda caile respiratorii. 

Mod de administrare: copii: 1 doza de 3 ori pe zi pe o perioada de 1-2 saptamani; adulti: 2-3 doze de 3 ori pe zi, pe o perioada de 2-4 saptamani.

Mod de prezentare: flacon 30 ml.

Producator; Medica

Stiati ca: Cand vorbim despre albine, ne gandim in primul rand la miere si polen. Mai exista, insa, si propolisul, o rasina secretata de arbori, pe care albinele o colecteaza si o metabolizeaza, folosind-o apoi pentru a etanseiza stupii. Etanseizarea este atat de eficienta, incat interiorul stupului este mai aseptic decat majoritatea salilor de operatie. Denumirea „propolis” provine din limba greaca si inseamna „inaintea orasului”, adica apararea comunitatii impotriva pericolelor externe. Propolisul este o  substanta elaborata de un grup specializat din colonia de albine lucratoare. Acestea aduna diferiti produsi biologici existenti pe mugurii si ramurile tinere ale arborilor, precum si de pe coditele frunzelor. Albinele executa aceste operatii in zilele calde cu temperatura de peste +20 grade C si numai intre orele 10-15 ale zilei.

In stupul de albine propolisul are o importanta covarsitoare asigurand puritatea si igiena stupului. Efectele acestui produs pot fi deduse prin faptul ca  daca patrunde in stup sau scorbura din copac unde este situata colonia de albine un daunator ( un soarece de exemplu) este omorat de catre albine prin injectarea de veninului iar corpul soarecelui este invelit cu propolis si apoi acoperit cu un strat de ceara si astfel cadavrul conservat nu se descompune timp de 5-6 ani, astfel se evita dezvoltarea infectiilor in stup.

Detalii

Categorii

Produse recomandate