Memostim

23,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:   MEMOSTIM  este un remediu naturist care conţine o combinaţie eficientă de substanţe biologic active care influenţează pozitiv capacitatea de concentrare şi memoria.

Indicatii: Memostim este un tratament naturist care stimulează circulaţia sanguină la nivelul creierului imbunătăţind astfel funcţiile acestuia, procesul de oxigenare de la nivelul creierului,  îmbunătăţeşte nutriţia şi menţine nivelul normal al activităţii neuronale,  activitatea sistemului nervos, asigură funcţionalitatea optimă a sistemelor metabolice, producerea de energie necesară organismului, are efect antistres,  acţiune neurotonică, stimulează metabolismul neuronal,  acţiune benefică la nivel cerebral prin creşterea performanţelor intelectuale, stimulează refacerea organismului după eforturi intelectuale intense

Recomandari: Memostim este un remediu naturist care este adaptogen, stimulant al capacităţii fizice şi intelectuale, îmbunatăteşte capacitatea de concentrare şi reacţie,  stimulează funcţiile psihice şi înlătură senzaţia de oboseală,  este ideal pentru elevi şi studenţi (examene, concursuri etc.), persoane ce au nevoie de susţinerea funcţiilor intelectuale, are efecte benefice asupra capacităţii de concentare şi memorare, înlătură starea de oboseală psihică şi fizică

Compozitie: Ginkgo biloba extract 24/6, Magneziu, Lecitină din soia, Eleutherococcus senticosus (ginseng siberian), Camelia sinensis (ceai verde)

Mod de administrare:  1 cps x 2/zi, luate după masă cu un pahar de apă, până la ora 18
Se recomandă administrarea MEMOSTIM timp de 1-2 luni.

Prezentare:50 capsule

Producator; Farma Class

Stiati ca: Exista pe lumea aceasta o planta medicinala care anual salveaza zeci de milioane de vieti. Da este Ginko Biloba. Cum? Prin extraordinarele sale calitati terapeutice in afectiunile cardiovasculare, afectiuni care sunt principala cauza de mortalitate la nivel mondial. Interesant este ca aceeasi planta ne face mai inteligenti, mai atenti, ne ajuta sa ne pastram tonusul psihic si sa depasim pasele depresive, fiind de un real ajutor contra diabetului, astmului, contra cancerului si a bolilor produse de iradiere. Adevarata fosila vie, acest arbore este un supravietuitor miraculos al unei lumi disparute, urmas al unei plante care a trait pe acest pamant acum 270 milioane de ani.

Iar aceasta nu este totul, ginkgo biloba este si una din cele mai longevive specii de arbori de pe planeta noastra, existand in prezent in lume exemplare care au atins venerabila varsta de 3500 de ani. Calugarii budhisti, carora li se datoreaza supravietuirea acestui arbore in ultimele secole, considera ca ginkgo biloba este o incarnare a unor entitati divine in lumea oamenilor. Spre deosebire de ceilalti copaci, la aceasta specie exista "arbori-barbati" si "arbori femei", fiecare exemplar avand sexul diferentiat, intocmai ca la oameni. Insa atat arborii de ginkgo - barbati cat si cei femei au niste calitati deosebite.Aproape toate partile plantei, adica scoarta, mugurii, frunzele si fructele, au demonstrat proprietati medicinale deosebite, insa de departe cele mai utilizate si mai studiate sunt frunzele de ginkgo biloba. Culegerea lor este o operatiune foarte delicata, deoarece trebuie surprins exact momentul cand acestea capata o culoare galbena intensa (fara insa a bate deloc spre ruginiu), semnul unei bogatii extraordinare in niste principii active, numite flavonoide, care au efecte antioxidante foarte puternice. Mai mult, culegerea acestor frunze trebuie facuta in momente cu soare si cu caldura cat mai mare, asa incat aceleasi frunze sa aiba si un continut ridicat de principii active aromatice (terpene), care au efecte anticoagulante si vasodilatatoare.
In Romania, acest arbore aclimatizat din China este o adevarata raritate, existand la nivelul intregii tari doar cateva zeci de exemplare. De aceea, culegerea frunzelor sale din flora noastra este practic imposibila. In schimb, el este intens cultivat si recoltat in tari cum ar fi China, Franta, Japonia, Coreea. In prezent, la noi in tara se gasesc zeci de produse pe baza de ginkgo biloba.

 

 

Produse recomandate