maslin extract forte

30,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Maslin extract forte este un remediu cu  efect antiinfectios si reglator al metabolismului, datorita extractului pur de frunze de măslin si  cu actiune imunostimulenta a radacinii de Astragalus. Maslin extract forte este recomandat in  caz de infectii gripale, ca adjuvant în infecții bacteriene, herpetice sau fungice; reduce  glicemia, colesterolul si trigliceridele;  regleaza tensiunea arteriala si previne depunerile de grasimi pe vasele de sange.
Compozitie:  Frunze de maslin extract hidroalcoolic uscat cu min. 18% oleuropeina –175mg; Frunze de maslin pulbere – 122,5 mg; Astragalus radacina, pulbere – 52,5 mg; capsula tare de gelatina – 100 mg.
Actiune:  Contribuie la buna functionare a sistemului imunitar; participa la eliminarea naturala a microorganismelor „neprietenoase”; ajuta la protejarea organismului impotriva stresului oxidativ;  contribuie la mentinerea în limite normale a glicemiei, colesterolului si trigliceridelor; contribuie la functionarea normala a aparatului cardiovascular si la mentinerea in limite normale a tensiunii arteriale. Recomandat in infectie gripala, adjuvant în toate tipurile de infecții ale căilor respiratorii, in infectii ORL; diabet de tip I si II; ateroscleroză; hipertensiune; deficienta imunitara; cistita, nefrita, pielita; infectie herpetica; infectii digestive bacteriene sau  virale.
Mod de administrare: cate 1-2 capsule, de 4 ori pe zi
Prezentare: 60 capsule
Producator:  DVR Pharm

Detalii

Categorii
Brand

Produse recomandate