Kurkuma

35,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:Kurkuma este un remediu naturist pentru terapiile antitumorale.Curcuminul este ingredientul activ al Turmeric sau sofranul de India , o plantă din familia ghimbirului. Studii științifice ample asupra curcuminului au demonstrat puternicele sale proprietăți. Curcumin poate preveni și trata cancerul și este cel mai puternic Antioxidant Natural disponibil cu nemaipomenite proprietăți anti-inflamatoare pentru artrite și alte dureri articulare, poate suprima inițierea tumorală, creșterea și metastazarea. Curcuminul lucrează în mai multe feluri întâi, protejează împotriva daunelor radicalilor liberi deoarece este un puternic antioxidant Apoi, reduce inflamația prin scăderea nivelurilor histamine și posibil prin creșterea producerii de cortizon natural de către glandele suprarenale. In al treilea rând, protejează ficatul de mai mulți compuși toxici. In al patrulea rând, s-a arătat că reduce aglomerarea trombocitelor, ceea ce îmbunătățește circulația și susține sănătatea cardiovasculară. Testele au arătat că Curcumin a făcut ca celulele de cancer melanom de piele să se auto-distrugă mai mult printr-un process numit apoptoză. Proprietățile de luptă anti-cancer ale Curcumin vin de la capacitatea lui de a inhiba proliferarea celulelor. Curcumin pare să aresteze celulele canceroase, oprindu-le înainte de a crește și a se răspândi prin restul organului și în restul corpului. Ca anti-inflamator, Curcumin declanșează răspunsul stressului șoc-termic ce stimulează sistemul imunitar și ajută tratarea osteoartritei și durerile menstruale. Studiile arată că inhibă producerea prostaglandinelor și stimulează crearea de cortisol care înlătură inflamația. Curcumin îmbunătățește energia generală a corpului, îmbunătățește digestia, și înlătură artrita. Prin mecanismele anti-oxidante, Curcumin ajută sănătatea colonului, exercită o activitate neuroprotectoare și ajută menținerea unui sistem cardiovascular sănătos. Una din cele mai puternice și promițătoare utilizări ale Curcumin este tratarea Alzheimer. Studii arată de asemenea că oamenii care manâncă mai mult turmeric sau iau regulat Curcumin au șanse mai scăzute de a face cancer de sân, de prostată, plămâni sau colon și întârzie atacul artritei și Alzheimer. Puternicul efect anti-cancer al curcuminului poate fi simplu explicat dacă înțelegem că este cel mai puternic anti-inflamator natural, iar cancerul este o boală care păcălește organismul creând o rană (inflamație) care nu se vindecă, iar mecanismele de apărare ale organismului angajate in repararea inflamației ajută de fapt creșterea cancerului și formarea de noi vase .

Compozitie:extract de curcuma.

Actiune:Kurkuma se poate utiliza ca tratament naturist deoarece ajuta la diminuarea simptomelor inflamaţiilor, reduce inflamaţiile la nivelul muşchilor şi a articulaţiilor. Contribuie la elasticitatea articulaţiilor. Ajută la menţinerea sănătăţii oaselor şi articulaţiilor. Vitamina E contribuie la protecţia celulelor împotriva stresului oxidativ.

Mod de administrare:1 capsula pe zi.Pentru protecţia articulaţiilor consumaţi zilnic timp de 4 săptămâni cu o săptămână pauză. După aceasta produsul se poate consuma în continuare.

Prezentare:60 tablete.

Producator:Juvapharm Ungaria.