Indulcitor natural de stevie

Hypericum Impex S.R.L.
15,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Hypericum Impex S.R.L.

Descriere

Efecte:Indulcitorul natural din stevie are efect hipoglicemiant, hipotensiv, antibacterian, antiviral, antimicotic.Actiunea hipoglicemianta se explica printr-o mai buna respiraţie celulara si o inhibitie a glucogenezei. Actioneaza direct pe insulele Langerhans din pancreasul endocrin, stimuland secretia de insulina. rgleaza mecanismul gastro-intestinal. Creaza o stare de satietate pentru persoanele supraponderale. Actioneaza ca hipotensiv la persoanele cu hipertensiune, dar nu influenteaza tensiunea normala la persoanele sanatoase. Prin actiunea antivirala, antibacteriana, antimicotica ne da dreptul sa o indicam in cazurile de gripe, viroze, candidoze. Avand in vedere ca acest indulcitor nu produce fermentaţii spre deosebire de zahar, insemna ca poate fi recomandat in colite de fermentaţie si colon iritabil. Diminuează dorinţa de a fuma şi de a consuma alcool.

Actiune:Indulcitorul natural de stevie se recomandă tuturor persoanelor care doresc să înlocuiască zahărul rafinat, zaharină, alţi îndulcitori existenţi pe piaţă cu un îndulcitor natural. Se recomandă în mod special persoanelor cu hiperglicemie şi celor bolnave de diabet întrucât este un îndulcitor noncaloric. Acest îndulcitor poate fi folosit de persoanele suferinde de fenilcetonurie-care nu au voie să folosească îndulcitori sintetici de tipul aspartamului.

Descriere: Indulcitor natural din stevie lichid este un remediu naturist pentru reglarea glicemiei.

Compozitie: extract natural din planta Stevia rebaudiana, glicerina, apa demineralizata.


Mod de utilizare:picături în ceai, cafea, alte lichide sau în produse de cofetărie şi patiserie, după gust. Nu are contraindicaţii.

Prezentare: sticla 50 de ml.

Producator; Hypericum

Stiati ca:Stevia este o planta foarte des intalnita in Romania insa beneficiile ei nu sunt atat de cunoscute in si apreciate la fel cum erau pe vremea stramosilor nostrii. Bunicii nostrii stiau de portia de sanatate pe care stevia le-o da si nu o ocoleau de la nicio masa.Stevia creste salbatica in jurul stanelor si a pasunilor montane dar si in zonele de deal. In pamant ea are un rizom gros, cu multe capete, iar la suprafara acestuia are o tulpina aeriana inalta, dreapta si are frunze mari. Stevia este o planta dulce-acrisoara, creste primavara si insoteste spanacul in misiunea lor anuala de a ne curata si vindeca organismul uman de toate toxinele acumulate peste iarna. Frunzele de stevie pot fi consumate crude si au un gust dulce-acrisor, asemeni spanacului, dar pot fi folosite si in supe, ciorbe sau alte mancaruri gatite.

Cura cu stevie: Planta se spala si se inlatura radacinile seci si se taie partile aeriene. Pentru uscare, rizomii mai lungi se scurteaza, iar cei grosi se despica longitudinal.Cura cu salata din frunze proaspete: dimineata: la 5-6 minute dupa trezire, consuma 60-70 g de frunze crude de stevie, intr-o salata cu putin ulei si bine acrita cu zeama de lamaie. Este important sa nu consumati niciun fel de lichid inainte de salata. Lipsa fluidelor in stomac favorizeaza digestia specifica a unor pigmenti din stevie, cu rol indirect in slabire. Dupa micul dejun, care trebuie sa aiba un volum mic, sarac in calorii, consumati 150-200 g mancare calda de stevie, adica frunze bine maruntite si fierte, in care se adauga numai sare, ulei si putin bulion.Pranz: dejunul trebuie sa fie mai sarac in fluide (supe, ciorbe) si total lipsit de proteine si grasimi de porc. Stevia trebuie servita ca salata cruda, nesarata si acrita cu zeama de lamaie. Dupa masa se mananca o feliuta subtire de lamaie. Este important ca in urmatoarea ora dupa dejun sa nu se consume mai mult de 100 ml apa, de preferat deloc.Seara: cu 20-25 de minute inainte de cina se consuma 150-200 g salata de stevie in amestec cu 70 g urzici crude. La masa de seara se consuma mancare de stevie fierbinte, alaturi de o friptura slaba de vita sau pui. Dupa cina se bea o limonada naturala, indulcita cu maximum o lingurita rasa de zahar.