Imunogrip-tinctura
Descriere
Descriere: Imunogrip tinctura este un remediu naturist care stimuleaza in mod natural imunitatea generala, ajutand organismul sa se protejeze in perioadele cu risc cresut a infectiilor gripale si a altor infectii respiratorii.
Compozitie: Suc stabilizat si standardizat din Herba Echinacea purpurea recens. Produsul contine 4 clase de principii active cu actiune imunostimulatoare si este standardizat in derivati de acid cafeic min. 0,25%. Contine alcool etilic de cereale 22%vol.
Efecte: Imunogrip este un tratament naturist care asigura protectie antigripala, reduce numarul si durata infectiilor respiratorii, efectul este rapid si de durata, fara socuri fiziologice, grabeste recuperarea in cazul administrarii in stari de convalescenta.
Recomandari: Imunogrip este un remediu naturist util in cresterea rezistentei organismului in stari cu imunitate scazuta: in perioade cu risc crescut de imbolnavire, inaintea perioadei si in perioada de expunere la virusurile gripale.
Administrare: Adulti si copii peste 7 ani: cate 2ml (cu ajutorul capacului dozator) de 3 - 5 ori/zi in putina apa, timp de 4 zile; dupa o pauza de 4 zile ciclul se reia. Ciclul de administrari se poate repeta timp de 6 saptamani. Pentru copiii intre 1 - 7 ani se poate administra Imunogrip Junior sirop.
Reactii adverse si contraindicatii: Nu se administreaza in boli autoimmune, tumori maligne; se administreaza cu prudenta in afectiuni sistemice: tuberculoza, leucoze, colagenoze, scleroza multipla, AIDS; poate provoca rare reactii alergice de idiosincrazie.
Prezentare: Sticla 50 de ml.
Despre Sistemul imunitar . Sistemul imunitar (din lat. imunis = liber, curat) este un termen folosit în biologie pentru definirea mecanismelor de apărare ale organismelor vii față de agenții patogeni. Acest rol de apărare este important pentru menținerea sănătății organismului, în cadrul raporturilor sale multiple cu mediul înconjurător, unde este supus continuu influenței factorilor externi. Toate organismele vii dispun de un astfel de sistem de apărare, dar sistemul imunitar este cu atât mai complex cu cât organismul considerat este mai sus situat pe scara evoluției biologice. În mod normal, sistemul imunitar caută îndepărtarea sau distrugerea corpurilor străine nesănătose sau nefavorabile sănătății sale, pătrunse în organism (agenți patogeni), cât și distrugerea unor structuri proprii dăunătoare, alterate. Agenții patogeni care pot pătrunde în organism, generând reacții ale sistemului imunitar, pot fi: substanțe biologice, organisme infracelulare , organisme monocelulare sau organisme pluricelulare. Structurile proprii cu modificări anormale, care sunt recunoscute și distruse de sistemul imunitar, includ celule tumorale, celule cu defecte sau moarte.
|