Herbolax

18,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Herbolax tablete este un  tratament naturist pentru hemoroizi.

Compozitie: Fiecare tableta contine extracte de Ipomoea turpethum 70 mg, Terminalia chebula 50 mg, Cichorium intybus 50 mg, Cassia occidentalis 50 mg si pulberi de Zingiber officinale 45 mg si Embelia ribes 10 mg. Nu contine arome sau coloranti artificiali.

Efecte: Herbolax este un remediu naturist care are un efect favorabil asupra starii de sanatate prin inlaturarea constipatiei. Plantele Cichorium intybus (cicoare) si Cassia occidentalis din compozitia produsului Herbolax , contin principii active care echilibreaza eficient s bland tranzitul intestinal si corecteaza atat constipatiile ocazionale cat si pe cele cronice. Nu creeza dependenta.

Recomandari: Herbolax este un tratament naturist si laxativ herbomineral ce regleaza disconfortul asociat constipatiei. Pregateste tranzitul intestinal pre si post operator. Este util in perioada tratamentelor antihemoroidale.

Precautii: Se poate administra gravidelor din al doilea trimestru de sarcina. Nu este indicat in sarcinile cu risc.

Administrare: Pentru obtinerea unor rezultate favorabile in imbunatatirea starii de sanatate, acest produs se poate administra astfel: 1-3 tablete cu o jumatate de ora inainte de cina sau la nevoie, Herbolax poate fi folosit timp nelimitat.

Prezentare: 20 de tablete.

Producator: The Himalaya India.

Stiati ca: Doua din patru femei sufera de constipatie. Motivele sunt: consumul redus de lichide si abundenta alimentelor procesate(dulciuri, paine alba, paste fainoase).   Constipatia -scaune neobisnuit de tari sau cand tipul intestinal al unei persoane se modifica si scaunele devin mai putin frecvente. Majoritatea cazurilor de constipatie cronica sunt cauzate de obiceiuri intestinale neadecvate si mese neregulate, cu o dieta saraca in fibre si continut de apa. Cateva alte cauze sunt folosirea frecventa a laxativelor, un program zilnic precipitant si stresant , calatorii care necesita ajustari bruste la programe alimentare si de somn.Lipsa de exercitiu fizic, boala acuta, durerile rectale si unele medicatii pot , de asemenea ,cauza constipatiei.  Constipatia nu este o boala, cat un avertisment ca ceva nu este in regula cu sistemul digestiv.Consumati suficiente alimente care au un continut ridicat de fibre? Beti destule lichide-mai ales apa si sucuri? Faceti regulat exercitii fizice  Cassia senna este planta erbacee originara si raspandita in tarile tropicale, Africa si tarile arabe; Senna Cassia este cultivata in Egipt, Sudan, iar Cassia angustifolia in India, Pakistan. In scop terapeutic se recolteaza pastaile cu fructe si frunze.Cassia senna are actiune purgativa, antipiretica, purificatoare, laxativa, vermifuga, diuretica. Datorita prezentei compusilor antrachinonici confera plantei actiune laxativa, purgativa si care actioneaza prin stimularea peristaltismului intestinal, senozidele sunt iritante pentru mucoasa gastrica, care prin stimularea plexului Auerbach determina contractia musculaturii intestinale, in plus mucilagiile limiteaza temporar absorbtia lichidelor la nivelul intestinului gros, contribuind la scaune mai moi.  Triphala.Pulberea de triphala este un ameste ayurvedic din trei plante, si anume: Amlaki, Haritaki, si Bibhitaki.Triphala este folosita pe scara larga in ayurveda, pentru echilibrarea sistemului nervos, a metabolismului, si a integritatii structurale a corpului nostru. Este benefica pentru tonifierea tractului gastro-intestinal, pentru constipatie, detoxifiere, antiviral, ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine, antioxidant.

Detalii