Hepeto capsule

97,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Hepeto capsule este  un remediu natural obtinut din plante, selectionate pe baza experientei de secole a specialistilor din India (medicina traditionala Ayurvedica). Administrarea de lunga durata este sigura si fara efecte secundare.Este benefic in hepatite, hepatite virale, ciroza hepatica; steatoza hepatica.
Compozitie: Extracte vegetale selectionate din Phyllanthus urinaria, Tephrosia purpurea, Beorhaavia diffusa, Andographis paniculata, Terminalia arjuna, Eclipta alba, Embelia robusta, Piper lomgum, Picrrhiza kurroa, Fumaria parviflor, Tinospora Cordifolia, Swertia chirata.
Actiune: Regleaza activitatea motorie a vezicii si cailor biliare, afectata de tulburari in evacuarea bilei, asociate sau nu cu diverse procese inflamatorii, descongestioneaza ficatul si deregleaza mecanismele de producere a calculilor biliari, relanseaza functia antitoxica, determinand reducerea icterului prin disparitia rapida a sarurilor si pigmentilor biliari din urina si materiile fecale, favorizeaza contractia vezicii biliare si stimuleaza secretia bilei in intestin, accelereaza metabolismul prin stimularea regenerarii celulare si cresterea concentratiei proteinelor plasmatice,  contribuie la restabilirea functionalitatii membranelor hepatocitelor, lezate in urma intoxicatiilor.
Administrare: Peste 12 ani - 1 capsula o data sau de 2 ori pe zi,  ciroza, hepatite virale - 2 capsule de 2 ori pe zi timp de o luna, urmat de tratament de intretinere 1 sau 2 capsule/zi, steatoza hepatica - 2 capsule pe zi timp de minim 3 luni asociat cu CR 2 capsule/zi.
Prezentare:60 capsule( avem si varianta sirop 200ml pret 51.0 lei  se administreaza si copiilor de la 2 ani)
Producator: Bio Vitality

Detalii