Hepamix

37,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Hepamix este un remediu naturist de protectie a ficatului.

Indicatii: Hepamix este un remediu naturist care  actioneaza pozitiv asupra ficatului, fiind un foarte bun hepatoprotector,  hepatobiliare, de stabilizare a membranei hepatocitului,  antiinflamator, antiseptic si detoxifiant,  ajuta la refacerea zonelor de tesut hepatic nedistruse ireversibil.
 
Recomandari:
Hepamix este un remediu naturist , util in  afectiuni hepatice acute si cornice, tulburari metabolice, abuz de alcool, medicamente, intoxicatii.
 
Compozitie: Silimarina 72 mg, Armurariu 110 mg, Merisor 30 mg, Urzica 65 mg, L-arginina 45 mg.
 
 Prezentare:50 capsule

Producator; Farma class
 
Mod de administrare:  -1 capsula x 2/zi, luate inainte de masa cu un pahar de apa. Se recomanda administrarea repetata a produsului.

Precautii: a nu se depasi doza zilnica recomondata 

Stiati ca :In medicina traditionala orientala ficatul este numi GENERALUL sau SEFUL STATULUI MAJOR. Ficatul curata sangele de majoritatea factorilor nocivi. Trebiue sa ne asiguram ca ficatul ne este mereu sanatos, ca sa-si poata indeplini cele peste 50 de functii ale sale. Ficatul , prin functiile sale, influenteaza conditia inimii, a sistemului circulator, organele digestive, rinichilor, creierului, sistemului limfatic. 

In ficat are loc procesul care face ca substantele toxice care ar putea afecta celulele ca fie transformate in substante inofensive fiind eliminate cu urina prin intermediul rinichilor. Ficatul produce bila si impreuna cu aceasta isi revarsa deseurile in diferite canale, care in cele din urma ajung in intestine de unde sunt eliminate.Functia ficatului este reflectata la exterior prin starea unghiilor de la maini si de la picioare.

Uneori ficatul trebuie sa faca fata prea multor toxine si s-ar putea sa nu mai produca suficienta fiere.Acest lucru este sesizabil atunci cand: nu puteti asimila grasimi, cand suferiti de afectiuni gastrice, de dureri de stomac sau de dureri in partea dreapta a abdomenului. In astfel de dureri aveti nevoie de o dieta cu foarte putina grasime si ceaiuri din plante amare.