Hepaid forte

78,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Hepaid forte capsule este un remediu naturist pentru protectia ficatului.

Compozitie : Capparis spinosa - Are un puternic efect antioxidant, antiinflamator, analgezic şi rol in stimularea funcţiilor hepatice ,  Cichorium intybus - Recomandată in: boli hepatice, afectiuni ale vezicii urinare, icter, enterite, constipatie,  Andrographis paniculata - Efect antiinflamator, antibacterian și previne formarea cheagurilor de sange,  Picrorhiza kurroa - Efect antihelmintic, dublat de un excelent efect hepatoprotector şi anticolestatic,  Terminalia Arjuna - Beneficiul primar este de a ameliora activitatea mușchiului cardiac,  Cassia sophera - Efect hepatoprotector,  Achillea millefolium - Rol in regenerarea țesuturilor, dezinfectant, expectorant, antiinflamator și calmant gastric,  Cassia sophera - Rol in regenerarea țesuturilor, dezinfectant, expectorant, antiinflamator și calmant gastric,  Tamarix gallica - Imbunătăţeşte funcţia de detoxifiere a ficatului, stimulează funcţiile hepatice, inhibă tioacetamida care are acţiune toxică şi carcinogenetică asupra ţesutului hepatic (Journal of enzyme inhibition and medicinal chemistry).

Actiune: Hepaid forte este un tratament naturist pentru protejarea ficatul impotriva hepato-toxinelor,  (medicamente, alcool, infecţii virale, solvenţi, metale grele, etc), hepatita acută şi cronică, steatoza hepatică, dischinezie biliară, constipaţie, meteorism abdominal. 

Efecte: Hepaid forte este un remediu naturist adjuvant la tratamentul antiparazitar, imbunătăţirea apetitului ,  stimularea creşterii, hepatita acuta si cronica, tranzit intestinal, tonic hepatic.

Mod de administrare:   Cate 1 capsulă de 2-3 ori pe zi. Capsulele se inghit cu un pahar cu apă.

Precautii :gravide, lehuze,  a nu se depasi doza zilnica recomandata

Prezentare:  90 capsule

Producator: Sun vawe pharma

Stiati ca :In medicina traditionala orientala ficatul este numi GENERALUL sau SEFUL STATULUI MAJOR. Ficatul curata sangele de majoritatea factorilor nocivi. Trebiue sa ne asiguram ca ficatul ne este mereu sanatos, ca sa-si poata indeplini cele peste 50 de functii ale sale. Ficatul , prin functiile sale, influenteaza conditia inimii, a sistemului circulator, organele digestive, rinichilor, creierului, sistemului limfatic.  In ficat are loc procesul care face ca substantele toxice care ar putea afecta celulele ca fie transformate in substante inofensive fiind eliminate cu urina prin intermediul rinichilor. Ficatul produce bila si impreuna cu aceasta isi revarsa deseurile in diferite canale, care in cele din urma ajung in intestine de unde sunt eliminate.Functia ficatului este reflectata la exterior prin starea unghiilor de la maini si de la picioare.  Uneori ficatul trebuie sa faca fata prea multor toxine si s-ar putea sa nu mai produca suficienta fiere.Acest lucru este sesizabil atunci cand: nu puteti asimila grasimi, cand suferiti de afectiuni gastrice, de dureri de stomac sau de dureri in partea dreapta a abdomenului. In astfel de dureri aveti nevoie de o dieta cu foarte putina grasime si ceaiuri din plante amare.