Hemoron

29,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Hemoron este un remediu natural ce contine o compozitie unica si inovatoare de ingrediente naturale active, combinate intr-o formula eficienta ce sustine circulatia sangvina de la nivelul venelor hemoroidale. Reda functionalitatea si elasticitatea venelor. Datorita componentelor sale, 100% naturale, Hemoron este eficient in restabilirea si mentinerea tonusului peretilor vasculari. Mentine si consolideaza peretii vaselor de sange.
Compozitie: Pulbere din coji de lamai 100mg; Gelatina (capsula) 90mg; Extract hidroalcoolic uscat din fructe de lamai standardizat in 92% hesperidina 90mg; Pulbere din seminte de castan 80mg; Ulei de galbenele 5mg.
Actiune: este eficient in disconfortul creat de disfunctiile de circulatie sangvina de la nivelul venelor hemoroidale manifestate prin simptome precum senzație de durere, edeme, inflamație; reduce disconfortul din regiunea pelvina; ajuta la redarea elasticitatii venelor hemoroidale.
Administrare: 2 capsule pe zi, dimineata si seara, in timpul meselor. În criză hemoroidală, se pot administra până la 6 capsule pe zi (2 cps x  3/zi), pentru perioade foarte scurte (maxim 4 zile).
Prezentare: 40 de capsule
Producator:  FarmaClass IndustryDetalii