Gripalin

Alevia S.R.L.
35,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Alevia S.R.L.

Descriere

Descriere:Gripalin este un amestec de plante care ajuta la sustinerea rezistentei organismului in sezonul rece,contribuie la confortul respirator, fiind calmant pentru gat,faringe si corzile vocale,ajutand la fluidifizarea secretiilor bronsice.

Compozitie:Extract de Lemn-dulce-110 mg;Extract de Salcie-75 mg;Vitamina C-60 mg;Extract de Propolis-50 mg;Extract de Echinaceea-10mg.

Actiune:Gripalin este un amestec de plante care ajuta la sustinerea rezistentei organismului in sezonul rece,contribuie la confortul respirator, fiind calmant pentru gat,faringe si corzile vocale,ajutand la fluidifizarea secretiilor bronsice.

Efecte:Salcia contribuie la sustinerea rezistentei organismului in sezonul rece;Vitamin C,Propolis si echinaceea contribuie la comfortul respirator;calmant penteru gat,faringe si lcorzile vocale,iar Lemnul-dulce ajuta la fluidifizarea secretiilor bronsice.

Mod de administrare:Adulti:cate 1 plic de 4 ori,Copii de peste 12 ani:cate 1 plic de 2-3 ori pe zi.Se goleste continutul plicului,se adauga 200 ml apa calda,se amesteca si se bea imediat.

Mod de prezentare:20 plicuri.

Producator:Alevia.

Detalii