Giardinophyt tinctura

39,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Giardinophyt tinctura este un remediu naturist impotriva parazitiilor intestinali.

Compozitie: 100 de g contin extract vegetal de cimbru (Thymus vulgaris) 23 g, seminte de marar (Anethum graveolens) 13 g, Cuisoare (Eugenia caryophyliata) 8 g, Vetrice (Chrysanthemum vulgare) 10 g si extract de propolis 33 g. Contine alcool etilic de cereale 55% vol. Valoare energetica 4.24 kcal/g.

Actiune: Favorizeaza eliminarea parazitilor intestinali (giardia, oxiuri, ascari) avand o pronuntata actiune antihelmintica, dar si antimicrobiana (distruge microorganismele si impiedica inmultirea lor), favorizeaza eliminarea gazelor din intestin (carminativ) si combate senzatia de voma si greata.

Efecte: Giardinophyt poate fii utilizat ca tratament naturist in eliminarea parazitilor intestinali in cure de 7 zile repetate dupa o pauza de alte 7 zile pentru prevenirea recidivelor. Se recomanda administrarea la toti membrii familiei.

Contraindicatii: Nu se administreaza in timpul sarcinii si in perioada alaptarii.

Precautii: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat. Prin natura lor, produsele naturale pot prezenta usoare depuneri care nu afecteaza calitatea.

Mod de administrare: Copii de 2-6 ani 1 ml, in putina apa, dimineata, inainte de masa. Copii de 7-14 ani, 2 ml in putina apa, dimineata, inainte de masa. Copii peste 15 ani si adulti, 3 ml in putina apa, dimineata, inainte de masa. Cura dureaza 7 zile consecutive, urmate de o pauza de 7 zile si apoi se reia 7 zile consecutiv. A se agita inante de administrare.

Prezentare: Sticla 30 de ml.

Producator: Plant Extract

Detalii

Produse recomandate