Gemoderivat muguri de coacaz negru

Hofigal Export-import S.A
16,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Hofigal Export-import S.A

Descriere

Descriere: Gemoderivat din muguri de coacaz negru (Ribes nigrum).

Compozitie: O monodoza contine 2,0 ml extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH din muguri proaspeti de coacaz negru (Ribes nigrum). Contine alcool etilic 45% vol.

Efecte: Stimuleaza corticosuprarenala pentru secretia unor hormoni cu proprietati antiimflamatorii si antialergice (actiune cortizon-like), activeaza catabolismul ureei, acidului uric si colesterolului, stimuleaza metabolismul protidic (normalizeaza valorile albuminelor, alfa2, beta si gamaglobulinelor din serul sanguin), stimuleaza eozinofilia, reduce VSH, creste rezistenta la frig a persoanelor sensibile.

Recomandari: Drenor universal, hiposuprarenalism, in sindroame alergice acute si cronice (rinite si conjunctivite, astm si bronsite alergice, edem Quincke, urticarie cronica, dermatite alergice, dermatoze, sensibilizari la medicamente), previne si inhiba starile inflamatorii de diverse cauze: in rinite si rinofaringite recidivante, sinuzite, emfizem pulmonar, bronsite cronice, parotidite. In artroze si unele forme de reumatism inflamator (artrite poliartrite, artrita psoriazica, spondilita anchilozanta), in gastrita, hepatita cronica, pancreatita cronica, dismetabolism, retinopatie diabetica si tulburari de perceptie, hemeralopie, leziuni retiniene, diminuarea acuitatii vizuale, atrofia nervului optic, glomerulonefrita acuta postinfectioasa, adenom de prostata, prostatita cronica, chisturi ovariene si fibrom uterin.

Contraindicatii: Nu au fost semnalate pana acum la doze si ritmul de administrare recomandate.

Precautii: In sarcina si perioada de alaptare, copii pana la varste de 7 ani, numai la recomandarea medicului. La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produslui si se recomanda consultarea medicului sau a farmacistului.

Administrare: 1 monodoza de 2,0 ml de 2-3 ori pe zi, diluata in putina apa, cu 15 minute inaintea meselor principale. Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala. In functie de afectiune se poate asocia si cu alte extract glicerinohidroalcoolice (in insuficienta suprarenala cu stejarul si porumbarul, in rinite si rinofaringite recidivante cu macesul si bradul, in osteoartrite cu pinul si vita de vie, in retinopatia diabetica cu dudul negru si nucul, in retinopatia cu tullburari de perceptie si hemeralopie cu afinul). La recomandarea medicului se pot schimba asocierile.

Prezentare: 30 monodoze a 2 ml.

Producator :Hofigal