Gel antiacneic cu busuioc

17,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Gel antiacneic cu busuioc,  recomandat persoanelor cu pielea grasa, acneica, cu efect antiseptic si antiinflamator.

Mod de utilizare: Se aplica searape pielea curatat, dupa ce aceasta a fost stearsa cu un tampon imbibat cu lotiune antiacneica cu busuioc.

Compozitie: Aqua, Ocinum basilicum extract, Propylene glycol, Carbomer, Triethanolamine, Methylparaben, Parfum, Teramethylthionione chloride, Diamino-ethoxyacridine lactate.

Prezentare: Tub cu 100 de ml. 

Producator; Cosmetic Plant

Despre Busuioc. Busuiocul, planta de cultura, cu un miros unic, de neimitat, este cunoscut la noi mai mult ca planta sacra cu care preotii prepara agheazma mare, care se face la Boboteaza, sau stropesc pentru sfintirea anumitor locuri si lucruri si alungarea diavolului. Planta frumos mirositoare, insa, are puteri magice, dar si calitati terapeutice de necontestat. Busuiocul este recunoscut pentru efectele sale calmante, linistitoare, relaxante. In scop terapeutic, de la busuioc se foloseste partea aeriana, care se culege in iunie-august, cand infloreste, si se usuca in strat subtire, in locuri bine aerisite. Se spune ca busuiocul este un leac bun "pentru cei mahniti si pentru cei cu inima grea" deoarece este un calmant excelent si un bun tonifiant si reconfortant al nervilor.
Busuiocul alina foarte multe afectiuni cum ar fi balonarile, gripa, raceala, bronsita acuta si cronica, durerile de cap, sinuzita, ulcerul gastric, infectiile urinare, anorexia, diareea sau colita de fermentatie. Datorita uleiului volatile stimuleaza digestia, calmeaza colicile si combate greturile si varsaturile. Preparatele din busuioc, precum infuzia, decoctul, siropul, pulberea, uleiul au actiune antibiotica, carminativa, antiseptica. Busuiocul este si antiinflamator gastric, intestinal si renal. De asemenea, este antifungic si febrifug. Infuzia de busuioc poate fi un excelent remediu pentru depresie si oboseala. Planta nu se fierbe niciodata. Prepara atat ceai cat bei o singura data. Lasat pentru mai tarziu, ceaiul isi pierde culoarea, gustul, aroma si, evident, calitatile terapeutice. Timp de 20 de zile, bea cate doua cani de ceai pe zi, in insomnii, nervozitate, migrene, angina pectorala, in colici intestinale si balonari. Busuiocul ajuta la oxigenarea celulara, indeparteaza anxietatea si inlatura oboseala. Infuzia de busuioc poate fi, de asemenea, folosita contra digestiei defectuoase, a balonarilor si ca ajutor pentru bila lenesa