Fiole Ginseng&Royal Jelly

18,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Fiole Ginseng si royal jelly  este un remediu naturist unde ginsengul este o plantă orientală, datorită proprietăţilor sale deosebite, fiind supranumită ,, rădăcina vieţii”. Royal Jelly (lăptişor de matcă), este o secreţie asemănătoare laptelui, produsă de albinele lucrătoare, constituind hrana reginei albinelor dintr-un stup. Asocierea ,,Ginseng şi Royal Jelly” reprezintă o ,,reţetă” străveche şi originală, utilizată în toată lumea, atât ca remediu cât şi ca o băutură-aperitiv.

Compoziţie: Fiecare fiolă de 10 ml conţine 200 mg extract din radacina de Ginseng, 300 mg Royal Jelly, 5-7% vol alcool, miere.

Efecte: Fiole ginseng cu royal jelly este un tratament naturisyt care normalizează activitatea sistemului nervos central, diminuând oboseala şi grăbind recuperarea în perioadele de convalescenţă, imbunătăţeşte somnul, activitatea fizică şi psihică,este energizant şi intensifică metabolismul, are efect benefic în circulaţia sanguină,  creşte fertilitatea şi potenţa sexuală, tonifică epidermul, stimulează glandele suprarenale,  prelungeşte tinereţea, creşte apetitul ,  îmbunătăţeşte performanţele sexuale, indepărtează anxietatea, stimulează memoria şi creşte imunitatea organismului. Creşte performanţele sportivilor.

Indicaţii: În stări convalescente prelungite,  hepatite cronice, insomnie, astenie fizică şi psihică,  alergii, suferinţe articulare şi vasculare, tonic nervos.

Mod de administrare: o data dau de doua ori pe zi, una sau doua fiole. Se perforeaza capacul din latex al fiolei cu varful ascutit al paiului inclus in cutie si se bea continutul.

Mod de prezentare: 10 fiole a cate 10 ml.

Producator: Yong Kang.

Stiati ca: Chiar daca studiile specializate despre ginseng sunt recente, aceasta planta se foloseste de sute de ani. Americanii nativi cunosteau proprietatile vindecatoare ale ginsengului si s-a dovedit ca atunci cand parcurgeau, alergau sau calatoreau pe o distanta mare nativii mestecau radacina de ginseng ca sa reziste oboselii.Radacina de ginseng provine din China si America de Nord. De cand populatia Americii s-a departat de medicina populara, ginsengul este folosit mai mult in estul Asiei. Majoritatea ginsengului cultivat in SUA este exportat in China.
In chineza cuvantul ginseng inseamna chintesenta unui barbat (gin - barbat; seng - esenta). In China nu se gaseste reteta prescrisa de medic care sa nu contina si ginseng.Cei care au folosit-o cu secole in urma nu au avut nevoie de studii medicale sau documentari ca sa confirme ceea ce stiau deja. Multi ani ginseng a fost cunoscut ca un remediu pentru oboseala si pentru revitalizare. Radacinile erau mestecate de oamenii care se confruntau cu efectele imbatranirii. Atat in prezent cat si in trecut era folosita pentru problemele inimii. Cu trecerea timpului s-a marit lista de boli tratate cu ginseng.
Se spune ca ginseng fortifica organismul. Aceasta afirmatie este intarita de faptul ca mareste vitalitatea persoanelor batrane, mareste rezistenta la oboseala, facandu-i mai activi. In afara de cresterea energiei, ginseng contine steroizi. Acestia sunt la fel ca cei pe care ii secreta corpul uman si de aceea ginseng este folosit de atleti.
S-a spus ca ginseng poate sa ajute sistemul imunitar in rezistenta la boli. O substanta din ginseng numita saponina contine antioxidanti care ajuta la incetinirea procesului de imbatranire si la intarirea sistemului imunitar.
Biologic, ginseng poate sa ajute la echilibrarea metabolismului si la previnirea migrenelor. Saponinele regleaza glicemia, colesterolul si tensiunea arteriala.
Studiile clinice au sustinut ceea ce deja se stia despre ginseng. Multi ani s-a spus ca ginseng este un afrodisiac si s-a dovedit stiintific ca intr-adevar imbunatateste virilitatea si ajuta in disfunctiile sexuale ale barbatilor si femeilor.In cultura occidentala ginseng este un tonic digestiv si un stimulant digestiv cand stresul mental sau nervozitatea au efecte asupra sistemului digestiv. Este folosit mai mult in China decat in America.