Fiole Gingko Biloba

18,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Fiole Ginkgo Biloba este un remediu naturist care  a fost recomandat de nenumăraţi medici şi oameni de ştiinţă din toată lumea.

Compoziţie: Fiecare fiolă de 10 ml conţine 1500 mg extract din frunze de gingko biloba si miere.

Proprietăţi: Fiole Ginko Biloba este un tratament naturist care măreşte tonusul venos, inhibă coagularea sângelui, stimuleaza  memoria şi capacitatea de concentrare, protejând celulele nervoase împotriva diverselor agresiuni, tonic nervos.

Indicaţii:Fiole Ginko biloba este un remediu naturist si un  remediu natural cu efect pozitiv în tulburările psiho-comportamentale ale vârstnicilor (manifestate prin tulburări de memorie, de concentrare şi oboseală), ameţeli, ţiuit în urechi ( acufene), cefalee, crampe musculare,  provocate de o circulaţie locală deficitară, maini si picioare reci 

Mod de administrare: Odată sau de două ori pe zi, câte una sau doua fiole. Se agită bine înainte de folosire. Se perforează capacul din latex al fiolei cu vârful ascuţit al paiului inclus în cutie, şi se bea conţinutul.

Mod de prezentare: cutie cu 10 fiole a cate 10 ml.

Producator: Yong Kang

 

Stiati ca:  Exista pe lumea aceasta o planta medicinala care anual salveaza zeci de milioane de vieti. Da este Ginko Biloba. Cum? Prin extraordinarele sale calitati terapeutice in afectiunile cardiovasculare, afectiuni care sunt principala cauza de mortalitate la nivel mondial. Interesant este ca aceeasi planta ne face mai inteligenti, mai atenti, ne ajuta sa ne pastram tonusul psihic si sa depasim pasele depresive, fiind de un real ajutor contra diabetului, astmului, contra cancerului si a bolilor produse de iradiere. Adevarata fosila vie, acest arbore este un supravietuitor miraculos al unei lumi disparute, urmas al unei plante care a trait pe acest pamant acum 270 milioane de ani.  

 Iar aceasta nu este totul, ginkgo biloba este si una din cele mai longevive specii de arbori de pe planeta noastra, existand in prezent in lume exemplare care au atins venerabila varsta de 3500 de ani. Calugarii budhisti, carora li se datoreaza supravietuirea acestui arbore in ultimele secole, considera ca ginkgo biloba este o incarnare a unor entitati divine in lumea oamenilor. Spre deosebire de ceilalti copaci, la aceasta specie exista "arbori-barbati" si "arbori femei", fiecare exemplar avand sexul diferentiat, intocmai ca la oameni. Insa atat arborii de ginkgo - barbati cat si cei femei au niste calitati deosebite. Aproape toate partile plantei, adica scoarta, mugurii, frunzele si fructele, au demonstrat proprietati medicinale deosebite, insa de departe cele mai utilizate si mai studiate sunt frunzele de ginkgo biloba. Culegerea lor este o operatiune foarte delicata, deoarece trebuie surprins exact momentul cand acestea capata o culoare galbena intensa (fara insa a bate deloc spre ruginiu), semnul unei bogatii extraordinare in niste principii active, numite flavonoide, care au efecte antioxidante foarte puternice. Mai mult, culegerea acestor frunze trebuie facuta in momente cu soare si cu caldura cat mai mare, asa incat aceleasi frunze sa aiba si un continut ridicat de principii active aromatice (terpene), care au efecte anticoagulante si vasodilatatoare.
In Romania, acest arbore aclimatizat din China este o adevarata raritate, existand la nivelul intregii tari doar cateva zeci de exemplare. De aceea, culegerea frunzelor sale din flora noastra este practic imposibila. In schimb, el este intens cultivat si recoltat in tari cum ar fi China, Franta, Japonia, Coreea. In prezent, la noi in tara se gasesc zeci de produse pe baza de ginkgo biloba.