Fiole cu colagen ch-alpha plus

177,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Fiole cu colagen ch-alpha plus  contin Peptide Bioactive de Colagen ­ Fortigel ­ o formula brevetata, care se constituie in a treia generatie de calitate in domeniul terapiilor articulare (depasind prima generatie formata din produse antiinflamatoare si a doua generatie formata din produse cu glucozamina si condroitina). CH Alpha Plus Colagen lichid este singurul tip de colagen patentat in SUA pentru eficacitate dovedita stiintific in regenerarea cartilajelor deteriorate si a tesuturilor conjunctive la nivelul intregului organism, care stimuleaza in mod real refacerea condrocitelor (celule cartilaginoase).  

Compozitie:   

 • apa purificata,
 • colagen hidrolizat FORTIGEL (peptide bioactive de colagen) ­5000 mg, fructoza;
 • extract hidric 4:1 in baza de Fortigel din fructe de Maces (Rosa canina) 500 mg,
 • acid citric (corector de aciditate);
 • extract de malt (colorant natural);
 • vitamina C/L­acid ascorbic 90 mg,
 • aroma de fructe de padure,
 • sorbat de potasiu 0.03%,
 • sucraloza 0.002% (indulcitor),
 • vitamina D3/colecalciferol 5 mcg,
 • seleniat de sodiu corespunzator la 55 mcg seleniu.

Nu contine: zahar, alcool, gluten, lactoza, coloranti artficiali, purinenitriti, nitrati, grasimi animale, colesterol, amidon, organisme modificate genetic, substante care cauzeaza alergii si intolerante.

Contine indulcitori de noua generatie, sub 0.1%. Poate fi utilizat de catre persoane cu diabet.

Recomandari:  Fiole cu colagen ch-alpha plus  sunt un remediu naturist unde peptidele de colagen actioneaza in 3 etape:

1. Etapa de absorbtie:dupa administrarea orala, peptidele bioactive de colagen sunt foarte rapid absorbite in tractul gastro­intestinal, datorita formeilichide.

2. Etapa de distributie:patrund rapid in fluxul sanguin si incep sa se acumuleze semnificativ in cartilaje si in celelalte tesuturi conjunctive.

3. Etapa de stimulare:peptidele bioactive de colagen stimuleaza biosinteza moleculelor matricei extracelulare si fromarea de noi condrocite, diminuand procesele degenerative

Indicatii:   Fiole cu colagen ch-alpha plus sunt un remediu naturist care ­ Sustine refacerea cartilajelor deteriorate;­ Stimuleaza formarea de noi condrocite (celule cartilaginoase);­ Ajuta la reconstructia matricei conjuctive extracelulare;­ Mareste concentratia de colagen;­ Sustine sanatatea articulatiilor, a coloanei vertebrale, oaselor, ligamentelor, tendoanelor, muschilor, vaselor de sange;­ Contribuie la reglarea metabolismului, la neutralizarea radicalilor liberi si a stresului oxidativ;­ Fortifica sistemul imunitar, fortifica mobilitatea.

Mod de administrare CH Alpha Plus Colagen Lichid:  

O fiola (25 ml) pe zi, care se bea in orice moment al zilei. Agitati fiola inainte de utilizare. Nu este necesara diluarea.

Se recomanda o perioada de utilizare de cel putin 3 luni.  

Prezentare:  30 fiole buvabile a cate 25 ml.( AVEM SI VARIANTA DE FIOLE PENTRU OSTEOPOROZA CH ALPHA OSTEO  30 FIOLE PRET 148.0 LEI SI VARIANTA PENTRU PIELE INGRIJIRE INTENSIVA QYRA 21 FIOLE PRET 144.0 LEI)

Detalii