Fiole cu Acid Hialuronic

Farmec S.A.
70,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Farmec S.A.

Descriere

Descriere: Fiolele cu acid hialuronic sunt un remediu naturist care  conţin un ser bogat în Superoxid Dismutazǎ şi Acid Hialuronic pur şi lipozomal, având efecte intense de hidratare şi de netezire a ridurilor. Acidul Hialuronic pur acţionează dual, prin refacerea rezervelor hidrice din piele şi diminuarea pierderilor transepidermale de apă, iar lipozomii cu Acid Hialuronic pătrund în piele şi umplu ridurile din interior, astfel încât ridurile şi liniile fine sunt mult diminuate. Efectul anti-age este potenţat şi prin Superoxid Dismutaza care are rol de protecţie atât pentru fibrele de colagen şi elastină, cât şi pentru acidul hialuronic. Folosite cu regularitate, fiolele cu acid hialuronic duc la reducerea vizibilă a ridurilor adânci. Fiolele se folosesc dimineaţa sau seara, în cure de câte 10 zile de tratament, prin aplicarea conţinutului unei fiole pe faţa proaspăt demachiată, prin masaj uşor. Pentru efecte de durată, tratamentul se aplică lunar.Eficacitatea produsului a fost demonstrată printr-o evaluare instrumentală: după 28 de zile de utilizare, adâncimea ridurilor profunde a fost redusă cu până la 24%, iar nivelul de hidratare a crescut cu până la 66.7%, la o oră de la prima aplicare.

Compozitie:acid hialuronic

Producator; Gerovital
Efecte: Fiolele cu acid hialuronic sunt un tratament naturist care completează gama Gerovital H3 Prof. Dr. Ana Aslan Evolution, special creată pentru încetinirea mecanismelor de îmbătrânire a tenului femeilor de peste 30 de ani. Gama foloseşte 3 principii active cu acţiune directă:SOD supranumită “superenzima antiîmbătrânire”, cea mai activă enzimă antioxidantă de origine naturală, cu efecte pe termen lung în refacerea fermităţii pielii;GPG4 regenerează tenul din interior, fiind o sursă de energie pentru celulele îmbătrânite, care au o capacitate redusă de a genera şi stoca energia;Trylagen-ul acţionează împotriva ridurilor şi redă elasticitatea pielii, prin stimularea producerii de noi fribe de colagen şi elastină.

Mod de Utilizare:Se da tot serul in partea de jos al fiolei dupa care se pozitioneaza cu punctul de rupere in fata.Pentru protejarea mainilor, fiola se infasoara intr-un servetel inainte de rupere.Continutul unei se rastoarna in palma si se aplica prin masaj usor pe fata proaspat demachiata.Tot continutul fiolei se foloseste pentru o singura aplicare.Dupa absortia serului, se aplica crema de intretinere zilnica din gama Gerovital .Fiolelre se folosesc dimineata sau seara, in cure de 10 zile de tratament.Pentru efecte de durata, acest tratament se aplica lunar.

Prezentare:cutie cu 10 fiole

Stiati ca: Acidul hialuronic (HA) este o proteină care apare in mod natural in întreg corpul uman şi este concentrat în fluidele sinoviale, in valvele inimii si ochi, şi este o componentă cheie a cartilajului. In forma extrasa HA (acidul hyaluronic) este o pulbere inodora de culoare albă, fiind cunoscut si sub numele de hyaluronan, hialuronat de sodiu sau HA. Acidul hialuronic este o componenta organica foarte versatila, regasindu-se în fiecare ţesut. In mod primar HA este o componentă importanta a cartilajului. Cu acest rol, acidul hialuronic (HA) amortizeaza socurile in articulaţii dar are si efect de lubrifiere si protectie a articulaţiilor in fata inflamaţiilor cronice (ex: artrita). Vindeca cu suces si intinderile de ligamente.

Interesul pentru folosirea acidului hialuronic ca ingredient bioactiv în produsele de îngrijire a pielii a apărut odată cu descoperirea că volumul de acid hialuronic din epidermă scade cu vârsta. De aceea, acidul hialuronic este folosit deja de ceva timp in industria cosmetica, fiind poreclit “cheia de la fântâna tineretii” – efectele sale extraordinare de umplere a ridurilor si de netezire au fost demonstrate clinic. Tot studiile clinice au aratat ca acidul hialuronic ajuta la vindecarea mai rapida a ranilor si la estomparea cicatricilor vechi sau noi.

Acidul hialuronic este un polizaharid (un tip de zahar) şi este unul dintre componenţii fundamentali ai pielii. Are funcţia de a da rezistenţă şi tonus pielii .

În ţesutul nostru, concentraţia sa tinde fiziologic a se diminua în timp, chiar de la pubertate, cauzând apariţia ridurilor şi imperfecţiunilor, ce devin din ce în ce mai profunde şi evidente .

Detalii