Faina din seminte de struguri

16,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:Făina din seminţe de struguri Bio este obţinută după extracţia uleiului presat la rece. Mai târziu trece printr-un proces special de măcinare, care ajută la păstrarea tuturor proprietăţilor nutritive ale făinii. Conţine o cantitate importantă de fibre şi minerale, precum calciu, fier, zinc, vitamina E. etc şi conţine cantităţi importante de antioxidanţi. Se poate folosi ca aditiv în diferente alimente cum ar fi: pâine, produse de patiserie, pizza, etc. Nu alterează aroma finală a produsului, deoarece are un gust neutru, are o valoare calorică foarte scăzută, fiind foarte indicat în diete şi în alimentaţia sănătoasă. Faina obtinuta este bogata in flavonoizi, polifenoli si proantocianidine(antioxidanti). Are continut ridicat de fibre caruia ii datoreaza efectul benefic asupra tranzitului intestinal. Poate fi utilizata la prepararea painii si in patiserie. Poate inlocui 3-5% din cantitatea de faina recomandata in reteta.

Compozitie:făină din seminţe de struguri BIO. Nu conţine gluten. Din culturi ecologice controlate. Controlat de: SOHISCERT SHC. Certificat BIO: ES-ECO-002.

Mod de utilizare: Se poate utiliza în panificaţie amestecat cu făina de grâu. Făina din seminţe de struguri trebuie să constituie 4-5% din cantitatea făinii. Doza zilnica recomandata este de o lingurita(4-5 gr) daca se consuma in iaurt sau ceai.

Prezentare: 500g.

Importator: Herbavit.

Detalii

Brand