Extract din suc de Orz Verde

18,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:Orzul verde contine cele mai valoroase elemente necesare corpului omenesc vitamine, minerale enzime, clorofila si totodata este un produs cu efecte terapeutice excelente. Utilitatea sa este larga datorita complexitatii compozitiei dar si cantitatilor anumitor elemente continute in raport cu alte plante, descompune elemente cu efect cancerigen putand preveni aparitia cancerului, are actiune antiinflamatoare, confera organismului energie si vitalitate, regleaza tensiunea arteriala, incetineste procesul de imbatranire si revitalizeaza tegumentul, inlatura uscaciunea acestuia care insoteste imbatranirea.

Efecte:e Extractul din suc de orz verde reda energia si vitalitatea organismului, incetineste procesul de degradare celulara, antiinflamator cu actiune superioara, regleaza tensiunea arteriala, creste potenta sexuala, revitalizeaza si inlatura uscaciunea tegumentelor, previne caderea parului,sustine efortul intelectual.

Compozitie:  Extract din suc de orz verde  300mg.

Mod de prezentare:  30 capsule.

Producator; Rotta Natura

Administrare:  1 capsula/zi cu 20-30 de minute inainte de masa.

Stiati ca:Orzul verde (Hordeum vulgare), cunoscut ca o plantă cu efecte remarcabile asupra organismului, a fost folosit în medicina tradiţională a mai multor popoare din Europa şi Asia îndepărtată, încă din antichitate.Studiile moderne asupra proprietăţilor acestei plante încep însă la sfârşitul anilor 80 când un medic şi cercetător japonez, dr. Yoshihide Hagiwara realizează o serie de teste şi cercetări, confirmând şi dintr-o perspectivă ştiinţifică efectele remarcabile ale sucului de orz verde asupra organismului uman. În studiile sale a folosit mai multe sute de plante, în diferite faze de creştere şi l-a analizat amănunţit din perspectiva componenţei chimice şi a efectelor terapeutice. El a descoperit astfel că orzul verde conţine în cantităţi considerabile cele mai valoroase elemente necesare dezvoltării armonioase a corpului omenesc şi totodată este un produs cu efecte terapeutice excelente. Deşi atenţia medicului japonez a fost orientată în mare măsură asupra acţiunii de regenerare celulară şi încetinire a procesului de îmbătrânire, el a remarcat în acelaşi timp şi efecte mai ample asupra organismului, care recomandă sucul de orz verde ca remediu în multe dintre bolile grave. Cercetările şi eforturile sale de a găsi o sursă alimentară care să aibă acţiune enzimatică, de a contracara îmbătrânirea şi îmbolnăvirea, au fost recunoscute de către Fundaţia Internaţională de Medicină Preventivă la conferinţa anuală cu tema “Înfrângerea procesului de îmbătrânire”, din noiembrie 1981 de la Felt Forum.

Amestecul de săruri minerale şi de clorofilă din orzul verde determină regenerarea celulelor hepatice. De aceea, sucul de orz verde este indicat şi persoanelor care au probleme cu alcoolul.

Acidul gama linoleic din compoziţia orzului are proprietatea de a scădea nivelul colesterolului rău. În plus, acizii aminaţi întârzie apariţia senzaţiei de foame şi, de aceea, specialiştii recomandă curele cu această plantă supraponderalilor şi obezilor.

Sucul de orz verde creşte fertilitatea, datorită izoflavonelor, iar arginina din compoziţie este recunoscută mai ales pentru stimularea fertilităţii masculine.