Extract din muguri de coacaz negru

31,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere


Recomandari: Extractul din muguri de coacaz negru se recomanda pentru ameliorarea sindroamelor alergice, ameliorarea sindroamelor inflamatorii de la nivel local si general, in special cele de la nivelul articulatiilor, ameliorarea simptomelor din infectii gripale si din infectiile respiratorii in general(stari febrile, rinite).

Compozitie: extract hidro-glicero-alcoolic din muguri de coacaz negru. Contine alcool etilic de cereale 18%vol.

Mod de administrare: adulti si copii peste 7 ani 2 ml in putina apa de 2 ori pe zi, dimineata si la pranz, inainte de mese. La copii intre 2 si 7 ani 1 ml, in putina apa, de 2 ori pe zi, dimineata si la pranz, inainte de mese. La copii intre 1 si 2 ani cate 10 picaturi, in putina apa, dimineata, inainte de masa. Durata administrarii poate varia intre 1-3 luni. Se poate repeta dupa 1-2 luni pauza.

Mod de prezentare: sticla 50 ml.

Producator; Plant Extract

Asocieri: extract din muguri de arin negru si extract din muguri de carpen – sinuzite; extract din muguri de brad si extract din mladite de maces – rinite si rinofaringite recidivante; extract din muguri de alun – emfizem pulmonar; extract din muguri de calin – bronsite alergice si astm bronsic alergic; extract din muguri de nuc – pancreatita cronica; extract din mladite de sequoia, extract din muguri de mesteaca pufos - prostatite cronice etc.