Extract din mladite de cimisir

31,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere


Actiune: Extractul de cimisir este un remediu naturist  recomandat pentru acțiunea antiinflamatoare profundă asupra țesutului fibros.

Indicatii: Cimisir este un tratament naturist recomandat pentru acțiunea antiinflamatoare profundă asupra țesutului fibros.

Compozitie: Extract hidro-glicero-alcoolic din mlădițe de cimișir (Buxus sempervirens). Conține alcool etilic de cereale 33% vol.

Mod de administrare: Adulți: în general, câte 1 - 2 ml, în puțină apă, de 2 - 3 ori pe zi, înainte de mese. În caz de asociere cu alte gemopreparate, în general 2 - 3 ml, în puțină apă, o dată pe zi, înainte de masă.

Atenționare: Nu se administrează în sarcină. Nu se administrează pentru perioade lungi de timp, se alternează cu alte gemoterapice complementare. A se consulta medicul înainte de utilizare.

Mod de prezentare: 50 ml.

Producator; Plant Extract

Despre Cimisir. Cimisirul este una dintre cele mai longevive plante, poate trai pana la 600 de ani. Este un arbust intalnit in paduri, mai ales in cele aflate in zone calcaroase. Chiar si frunzele acestui venerabil arbust sunt deosebite, adica nu sunt intotdeauna verzi, culoarea lor fiind, uneori, rosie sau portocalie. Cimisirul face parte din familia celastraceelor si este folosit, uneori, si ca arbust decorativ. In scop terapeutic se folosesc radacinile, coaja si frunzele din care se prepara infuzie, decoct sau tinctura. Substante active importante: vitamine (vitamina C, in primul rand), rasina, tanin si mai ales o substanta rara – buxenina. Cimisir este recomandat pentru combaterea asteniei de primavara. Este folositor si in terapii privind ficatul. Combate febra si actioneaza si ca sedativ. Prin traditie, cimisirul este folosit ca remediu in afectiunile bilei. Rolul cel mai important al acestei plante medicinale este blocarea cancerului. Datorita buxeninei, care este un alcaloid, dezvoltarea celulelor canceroase poate fi oprita. Datorită calităţii lui de a întări sistemul imunitar, cimişirul este utilizat ca tratament în clinicile din Franţa, pentru dependenţii de droguri, dar şi a celor infestaţi cu virusul HIV. Pacienţii au arătat o îmbunătăţire considerabilă a imunităţii şi au înregistrat un plus de memorie şi de putere de concentrare. Totodată, duce la creşterea nivelului energetic, înlocuind cu succes cafeaua. Atenţie însă, consumat în cantităţi mari, poate determina creşterea tensiunii arteriale! Cimişirul acţionează ca un calmant la nivelul sistemului nervos şi combate stările nervoase, crizele de isterie, dând o stare de bine şi de confort. Acest remediu natural vă scapă de nevroze şi vă aduce liniştea, eliberându-vă de stres.