Evecare

36,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere


Descriere:Evecare este un remediu naturist care combate tulburarile legate de ciclul menstrual si imbunatateste fertilitatea.

Compozitie:Saraca indica: are activitate estrogen-like prin continutul de fitoestrogeni, contribuind la vindecarea endometrului inflamat. Actioneaza ca astringent si hemostatic uterin, fiind utila in menoragie si metroragie. Contine saracin, ketosterol (fitoestrogen), aminoacizi, calciu si fier organic.Symplocos racemosa are efect antispastic uterin si analgezic , fiind util in dismenoree. Prin regularizarea hormonilor ovarieni, are rol in imbunatatirea fertilitatii.Asparagus racemosus este o sursa naturala de fitoestrogeni (isoflavone ). Prin normalizarea nivelului hormonal imbunatateste fertilitatea si combate tulburarile menstruale. Contine saponine cu efect antioxitocic, mentinand motilitatea normala a uterului.Tinospora cordifolia actioneaza ca imunomodulator si antioxidant puternic. Combate stresul oxidativ si impiedica aparitia mediatorilor chimici ai inflamatiei si dismenoreea. Are si rol adaptogenic, ajutand organismul sa se adapteze in conditii de stres si fiind de ajutor in caz de sindrom premenstrual, dismenoree, menoragie si infertilitate.Cyperus rotundus are actiune antiinflamatoare si combate anemia din cadrul tulburarilor menstruale.Aloe vera imbunatateste fertilitatea prin normalizarea nivelului hormonal, are actiune antibacteriana si antiinflamatoare.Bombax malabaricum actioneaza ca antiinflamator si analgezic.Boerhaavia diffusa are actiune antiinflamatoare asemanatoare ibuprofenului. Are rol in stoparea sangerarile uterine disfunctionale si combate anemia prin efect hematinic.Kasisa godanti bhasma si yashada bhasma contin calciu, fier si zinc, actionand ca tonic, hematinic , astringent si stimulant al vindecarii endometrului.

Efecte:sindrom premenstrual;dismenoree; menstruatie neregulata si sangerari uterine disfunctionale (menoragie, metroragie, oligomenoree);sindromul ovarului polichistic; infertilitate si reproducere asistata.

Actiune:Evecare se poate utiliza ca tratament naturist in Sindrom premenstrual:amelioreaza simptomele fizice si psiho-emotionale;reechilibreaza balanta hormonala endogena prin continutul de fitoestrogeni;efect antiinflamator, analgezic si antispastic;actiune adaptogena;In dismenoree:efect puternic antiinflamator , antispastic si analgezic;combate contractiile uterine excesive, crampele abdominale si durerea de spate;in menstruatii neregulate si sangerari uterine disfunctionale:stimuleaza ovarele si normalizeaza secretia hormonala;manifesta actiune estrogenica prin continutul de fitoestrogeni si ajuta la vindecarea endometrului inflamat;combate metroragia si menoragia prin echilibrarea hormonala, prin actiune antihemoragica si antianemica;actiune antiinflamatoare si analgezica;In sindromul ovarului polichistic:echilibreaza balanta hormonala;imbunatateste parametrii clinici tulburari menstruale, obezitate, hirsutism, acnee si reduce numarul si dimensiunea foliculilor ovarieni;imbunatateste fertilitatea.In infertitlitate si reproducere asistata:echilibreaza nivelul hormonilor feminini si imbunatateste fertilitatea;faciliteaza patrunderea spermei prin scaderea rezistentei cervixului;creste receptivitatea endometrului.

Mod de administrare: Sindrom premenstrual, dismenoreee, menstruatie neregulata si sangerari uterine disfunctionale: 1 capsula de 2 ori/zi ; in cazuri severe 2 capsule de 2 ori/zi, pe o perioada de minim 3 luni. Anovulatie, infertilitate inexplicabila: 1-2 capsule de 2 ori/zit imp de 6 luni. Reproducere asistata : 2 capsule de 2 ori/zit imp de 3 saptamani.

Prezentare:30 capsule.

Producator:Hymalaya