DVR-Stem glicemo

42,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: DVR-Stem glicemo este un remediu natural, ce contine extract de castravete amar tibetan si gymnema care sustin activitatea normala a pancreasului si ajuta la stabilizarea glicemiei, iar frunzele de maslin, anghinare si fructele de armurariu actioneaza asupra glicemiei, colesterolului si trigliceridelor. Stem glicemo mai contine si laptisor de matca care are rolul de a normaliza raspunsul organismului la insulina si de stimulare a celulelor stem adulte, ajutand la mentinerea si refacerea unor tesuturi afectate de boala diabetica.
Compozitie: Momordica/Castravete amar fructe, extract hidroalcoolic uscat (maltodextrina):100mg; capsulă tare de gelatina; Laptisor de matcă liofilizat: 80mg; Ginseng-siberian radacina, pulbere: 60mg; Anghinare frunze, extract hidroalcoolic uscat cu min. 2,5% derivați de acid cafeic: 45mg; Gymnema fructe, extract apos uscat 4:1 (maltodextrina din grau) cu min. 25% acid gimnemic: 35mg; Papadie frunze, pulbere: 30mg; Armurariu fructe, extract hidralcoolic uscat 40-50:1(maltodextrina) standardizat la  80% silimarina: 25mg; Maslin frunze, extract hidroalcoolic uscat cu min. 18% oleuropeina: 25mg.
Actiune:  Contribuie la mentinerea metabolismului celular normal si a sanatatii celulelor, la buna functionare a pancreasului, la mentinerea nivelului normal al glicemiei, colesterolului si trigliceridelor, mentine receptivitatea normala a organismului la insulina si contribuie la buna funcționare si la menținerea structurii normale a ficatului.
Mod de administrare:  Se iau 2-4 capsule pe zi. In primele 3 zile se ia cate o singura capsula pe zi, doza crescand, apoi gradat, astfel incat organismul sa aiba timp sa se acomodeze cu administrarea produsului.
Prezentare: 60 capsule
Producator: DVR Pharm


Detalii

Categorii
Brand

Produse recomandate