Doina lapte nutritiv vitaminizant

Farmec S.A.
12,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Farmec S.A.

Descriere

Descriere:Laptele nutritiv Doina are in compozitie vitaminele A si F, fiin un produs care se adreseaza tuturor tipurilor de ten, fiind recomandat atat pentru demachiere cat si pentru etapa de nutrire. 

Compozitie: Aua,paraffinum liquidum, lanolin, stearic acid, cera alba, glyceryl stearate, cetearyl alcohol, ethyl linoleate, ethyl oleate.

Efecte:Datorita compozitiei sale bogate in vitamine, laptele Doina vitaminizeaza, revitalizeaza si protejeaza pielea. Astfel laptele Doina poate fi utilizat pentru hidratarea, curatarea si vitaminizarea tenului, calmarea pielii iritate dupa plaja, potentarea bronzului, realizarea mastilor nutritive-in combinatie diferite fructe, hidratarea pielii uscate, hidratarea pielii sensibile a copiilor, dar si pentru intretinerea corporala.

Mod de utilizare: Pentru demachiere, se aplica pe fata, gat si decolteu, se maseaza usor, apoi se indeparteaza cu un disc cosmetic. Pentru ingrijirea corporala, se repartizeaza uniform pe suprafata pielii si se maseaza pana la absorbtia completa.

Beneficii: Folosind laptele Doina Clasic veti avea o piele hranita, hidratata si catifelata.

Prezentare: Flacon 200 de ml.