Digestton - Dr. ANGELA HAGAR HIMOVITH

44,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Ingrediente: lamium album 0,005 kg; carum carvi 0,005 kg; tilia tomentosa 0,005 kg; rosa canina 0,005 kg; mentha piperita 0,005 kg; calendula officinalis 0,002 kg; apa minerala plata 0,075 l; alcool etilic 0,025 l. Nu contine coloranti, conservanti, arome sintetice, lactoza, gluten.

Actiune:Regleaza tranzitul intestinal, ajuta la mentinerea sanatatii florei intestinale, fortificarea sistemului nervos, inlatura oboseala, stimuleaza digestia, stimuleaza peristalismul, detoxifiant, decongestiv, emolient, coleritic, colagog, antiinflamator, sustine functionalitatea sistemului digestiv. Are actiune cicatrizanta, calmanta, antivirala si antibacteriana.

Contraindicatii: copii si femei insarcinate.

Descriere: Datorita compozitiei Digestton Sweet Extract poate fii folosit ca remediu in urmatoarele afectiunii: afectiuni ale tubului digestiv, ulcer gastro-duodenal, colita de fermentatie, toxiinfectie alimentara, colon iritabil, hiperaciditate, hipoaciditate, constipatie, hemoroizi, gaze, celulita, colici, etc...

Modul de administrare: 20ml de 4 ori pe zi, diluat intr-o jumatate de pahar apa.

Mod de prezentare: sticla 200 ml.

Producator:DR Himovith

Nota: Pentru afectiuni grave, produsele Secrets Herbs se asociaza intre ele, in diferite proportii, in functie de gravitatea bolii. In cazul comenzilor beneficiati de o schema de tratament si o schema de regim, personalizata in functie de boala si grupa sanguina a bolnavului. Pentru mai multe informatii va invitam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail.

Stiati ca:Constipatia -scaune neobisnuit de tari sau cand tipul intestinal al unei persoane se modifica si scaunele devin mai putin frecvente. Majoritatea cazurilor de constipatie cronica sunt cauzate de obiceiuri intestinale neadecvate si mese neregulate, cu o dieta saraca in fibre si continut de apa. Cateva alte cauze sunt folosirea frecventa a laxativelor, un program zilnic precipitant si stresant , calatorii care necesita ajustari bruste la programe alimentare si de somn.Lipsa de exercitiu fizic, boala acuta, durerile rectale si unele medicatii pot , de asemenea ,cauza constipatiei.Constipatia nu este o boala, cat un avertisment ca ceva nu este in regula cu sistemul digestiv.Consumati suficiente alimente care au un continut ridicat de fibre? Beti destule lichide-mai ales apa si sucuri? Faceti regulat exercitii fizice?