Diavit

32,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Diabetul tratat cu un medicament naturist care  regleaza tranzitul intestinal, circulatia capilara, acuitatea vizuala, stimuleaza refacerea celulelor beta din pancreas

 

DIAVIT este un Concentrat natural din fructe de Vaccinium myrtillus L.(afin) si Hippophae rhannoides L.(catina) din flora spontana, obtinut prin procedee originale care-i pastreaza principalele componente active, cu adaos de meritoza, amidon,.lactoza, gelatine, sterat de Mg si talc.

 

Mod de prezentare:

60 comprimate

 

Mod de adminitrare:

3-6 comprimate pe zi

 

Dupa primele zile dispare constipatia, dupa 20-25 de zile medicamentul actioneaza asupra retinei si se imbunatateste vederea (rezultate foarte bune s-au obtinut in retinopatiile diabetice). Din primele zile se observă dispariţia constipaţiei, după aproximativ 20 de zile se ameliorează vederea, iar după 1-2 luni de tratament vor apărea hipoglicemiile, semn că pancreasul începe să se refacă.

Capilarele devin elastice, se imbunatateste circulatia sanguina, se normalizeaza tensiunea arteriala si, in final, dispar durerile musculare.

Scaderea valorilor glicemiei s-a observat in majoritatea cazurilor, chiar din prima saptamana de tratament cu Diavit, in timp ajungandu-se la o stabilizare a ei si la disparitia dependentei de insulina.Pe termen lung se constata refacerea pancreasului, cel mai afectat organ in cazul diabeticilor.

Este important sa se respecte, pe cat posibil, dieta diabetica.

Durata tratamentului va fi stabilita in functie de vechimea bolii, de varsta, de regimul alimentar si capacitatea pacientului de a face miscare.

Cura de baza este de 90 de zile, iar daca rezultatele intarzie sa apara, tratamentul se repeta.

Este bine ca persoanele care au urmat tratamentul si au obtinut rezultate sa mai ia cate o tableta pe zi, pentru intretinere.

Se recomanda bolnavilor să nu renunţe la tratamentul clasic, cu insulină sau sulfamide, urmand ca pe parcurs, pe masura ce vor lua şi DIAVIT, sa se observe, din analize, că organismul va avea tot mai puţină nevoie de acestea.

 

Contraindicatii:

Nu are contraindicatii sau efecte secundare.

 

NU se obtin rezultatele corespunzatoare in cazul persoanelor supraponderale, alcoolice si care sufera din cauza stresului.

 

Efecte :regleaza tranzitul intestinal, circulatia capilara, acuitatea vizuala, stimuleaza refacerea celulelor beta din pancreas .

 

Producator:

Plantarom

Detalii

Categorii
Brand