Cuburi din soia
Descriere
Recomandari:
Soia este folosita in tratamentul febrei, a durerilor de cap, hiperactivitatii si este un un tonic foarte bun pentru plaman si stomac, anemie, demineralizare, rahitism, decalcifiere, convalescenta, crestere, stress, alaptare, lauzie, afectiuni ale sistemului nervos, afectiuni digestive, renale, cardio-vasculare, surmenaj fizic si psihic, osteoporoza, deficit imunitar, îngrijirea pielii.
Compozitie:
Protide, lipide, glucide, calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, sodiu, sulf, vitaminele A, B1, B2, B12, C, D1,D2,D3, RH,K, lecitina
Indicatii:
Multe cercetari stiintifice actuale dovedesc ca produsele din soia reduc riscul de cancer de san, de colon sau prostata, scad nivelul colesterolului, previn bolile de inima, controleaza diabetul, previn osteoporpza si alina simptomele menopauzei cum ar fi bufeurile si transpiratiile nocturne. Energizanta, remineralizanta, echilibranta celular, ajuta la cresterea scheletului osos, a masei musculare si sistemului nervos, imbunatateste digestia, circulatia sanguina, memoria, fiind un aliment mult superior prin bogatia de proteine fata de carne, lapte si oua. Un kg de boabe de soia echivaleaza cu 4 kg de carne, 56 de oua de gaina, 8 litri de lapte de vaca.
Prezentare:
150 gr
Producator: Solaris Plant Bucuresti
Retete: Burgheri din soia:1 cana de soia granule inmuiate in apa, 1 cana fulgi de ovaz fini, 2 cartofi razuiti fin, 2cepe taiate marunt, 3-4 catei de usturoi razuiti, 1 lingura de vegete/legume dezhidratate, 1 lingura de gluten, ½ lingurita de maghiran, ½ lingurita de cimbru, 4 linguri de ulei.
Se pun toate ingredientele intr-un bol, se amesteca bine.Se formeaza burgherii cu mana si se pun intr-o tava unsa cu putin ulei sau pe hartie de copt.Lasam tava in cuptor, la foc mediu, timp de 20 minute, apoi se intorc, lasandu-i pana se rumenesc si pe cealalta parte.