Crema cu uree

Tis Farmaceutic S.A.
16,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Tis Farmaceutic S.A.

Descriere

Descriere: Crema cu uree,  are actiune cicatrizanta,stimuland procesele de regenare si epitelizare,avand,proprietati dezinfectante,cicatrizante si astrigente.

Compoziţie: Uree, alantoină, extract de scoarţă de stejar, extract de licviriţie, extract de gălbenele, ulei din germeni de grâu.

Efecte:Crema cu uree este destinata pielii foarte uscate, ureea mentine umiditatea pielii.Uleiul din germeni de grau si alatonina au actiune cicatrizanta, stimuland procesele de regenare si epitelizare.Scoarta de stejar, licviritie, galbenele au proprietati dezinfectate, cicatrizante si astrigente, fiind recomandate in afectiunile dermatologice care presupun discontinuitatea pielii si eventualele procese infectioase. Crema creste retentia apei la nivelul stratului cornos, diminand prin aceasta uscaciunea cutananta si senzatia de disconfort, inmoaie si detaseaza scuamele inestetice si iritante.

Mod de utilizare: Se aplica la nivelul zonelor afectate si se maseaza usor. Se aplicva numai pe pilea intacta. Nu se aplica pe mucoase.

Precautii: A se evita contactul cu ochii. Produsul este contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la una dintre componentele sale.

Prezentare: Tub 40de ml.

Producator: Tis

Detalii