Crema Antirid cu Antioxivita ,Vitamina A si E

21,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:Crema Antirid cu Antioxivita este un remediu natural pentru combaterea ridurilor, imbunatateste elasticitatea tenului,reactiveaza regenerarea pielii mature. Crema are in compozitie apa termală, din zona balneoclimaterică Băile Felix, și o combinație de uleiuri vegetale am îmbogățit acestă emulsie cu AntioxiVita alături de principii active cum sunt vitamina A și E, armonios combinate cu ulei esențial din flori de Lotus și Iris.

Compozitie:apa termala,glicerina vegetala,stearina vegetala,unt de cacao,ulei din samburi de struguri,ceara de albine,ulei de floarea soarelui,ulei de jojoba,ulei de masline,vitamina E,antioxivita,floare de lotus si iris,....

Actiune:Crema antirid cu Antioxivita se poate utiliza pentru reducerea ridurilor,imbunatateste elasticitatea tenului,reactiveaza regenerarea pielii mature.

Mod de utilizare:Se aplica dimineata,zilnic pe pielea curata masandu-se circular pe fata,gat si decolteu,evitandu-se zona ochilor.Este adecvata tipului de piele matura,inclusiv pielii sensibile deoarece nu contine substante care pot irita pielea.

Prezentare:50 ml.

Producator:Phenalex.