Complex menopauza

Alevia S.R.L.
22,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Alevia S.R.L.

Descriere

Efecte: Complex menopauza este un tratament naturist care reduce efectele menopauzei, bufeuri, palpitatii cardiace, iritabilitate, depresie, produs 100% natural, imbunatateste si mentine echilibrul hormonal feminin in premenopauza si in menopauza, protectie cardiovasculara , renala, osoasa, hepatica, reduce starile depresive, ametelile, oboseala fizica.

Descriere: Complex menopauza este un remediu naturist care are efect antioxidant, antiinflamator, protector cardiovascular, ameliorarea simptomelor menopauzei, este util femeilor la varsta menopauzei, acesta continand fitoestrogeni care tind sa suplineasca nivelele scazute de estrogeni.

Recomandari: Complex menopauza este un remediu naturist care reduce frecventa si intensitatea bufeurilor de caldura, insomnie, tulburari emotionale, schimbari ale dispozitiei, iritabilitate, scaderea interesului sexual, probleme de concentrare, migrene, palpitatii.

Compoziţie: Trifoi rosu (Trifolium Pratense) 80mg Cimicifuga (Cimicifuga racemosa) 80mgMod de administrare: 1-2 comprimate de 3 ori pe zi.

Mod de prezentare: 30 comprimate

Producator: Alevia

Stiati ca: Trifoiul rosu are denumiri populare: trifoi salbatic , bujorul vitelului, trifoiul calului si este o planta erbacee meliferica raspandita prin pasuni si fanete, din zona de campie pana la munte, cunoscuta atat ca planta furajera cat si pentru proprietatile farmacologice. In scopuri medicinale se folosesc inflorescentele (Trifoli rubri flores) recoltate in zile insorite atunci cand emanatia uleiurilor volatile este maxima, in lunile mai- iunie, chiar pana in septembrie.

 

Trifoiul roşu este utilizat încă din vechime în medicina tradiţională. Considerată până nu de mult, o plantă fitoterapeutică empirică, în urma cercetărilor efectuate, s-a descoperit că virtuţile cunoscute încă din vechime în medicina populară, sunt fundamente, astfel încât această plantă, a ieşit din conul de umbră în care se afla în ultimele decenii.In scopuri terapeutice se utilizează doar florile de trifoi roşu, care se recoltează exclusiv din flora spontană, din zonele nepoluate. Din materialul uscat, se pregătesc diferite preparate terapeutice. Condiţionarea uscarea şi păstrarea capitulelor de trifoi trebuie să fie corespunzătoare. Pentru femeile aflate la menopauză, trifoiul roşu se dovedeşte favorabil, reducând tulburările fiziologice şi nervoase caracteristice. Totodată, planta exercită o acţiune antiosteoporotică, intrând în lista suplimentelor naturale indicate femeilor trecute de 50 de ani.