Colonsan fem

Laboratoarele Favisan
24,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Laboratoarele Favisan

Descriere

Descriere: Colon san fem este eficient in tratament pentru anexite, chisturi ovariene,  hemoroizi, fisuri anale, vaginite atrofice, dismenoree

Compozitie:  Rasina de brad, propolis, polen miere, argila laptisor de matca, galbenele, sunatoare, catina , pelin, urzica

 

Indicatii: Colonsan Fem este un remediu naturist foarte eficient in tratament pentru anexite, chisturi ovariene,  hemoroizi, fisuri anale, vaginite atrofice, dismenoree, leucoree , uter fibromatos

Continut:  10 beghete tronconice a cite 1,3 gr

 

Administrare:  Intrarectal 15 zile /luna de 2-3 ori/zi intravaginal numai cu recomandarea medicului.


Producator:Favisan

 

Stiati ca:  Multe persoane nefamiliarizate, cu lumea apicola considera laptisorul de matca ca fiind o secretie a matcii. De fapt acest produs minune este o secretie glandulara a albinelor doici ce se prezinta ca o materie gelatinoasa, pseudo-vascoasa, folosit in hrana viitoarelor matci precum si a larvelor albinelor in primele trei etape larvare purtand denumierea de laptisor de matca. Seamănă cu mierea, dar nu e miere. Este lichid ca şi mierea, galben auriu şi are un gust dulceag, uşor acid. E rezervat numai reginei albinelor – matca – şi este un aliment nobil. Este bun pentru sănătate, este bun şi pentru frumuseţe. Are o grămadă de virtuţi cu care ne ţine pe noi  tineri, frumoşi şi sănătoşi. Lăptişorul de matcă provine de la albine, iar extragerea lui din stup se face printr-un procedeu cu totul special. Numai apicultorii specializaţi în această tehnică pot să o facă cel mai corect. Mai trebuie ştiut că un stup de albine nu poate produce mai mult de 500 de grame de lăptişor de matcă pe an. Este un produs rar, dar foarte eficient şi tocmai de aceea se consumă în cantităţi foarte mici. Produsul trebuie conservat la rece, în frigider, pentru a-şi păstra calităţile nutritive. Nu în ultimul rând, trebuie ştiut că matca, singura din stup căreia îi este rezervat, trăieşte 40 de vieţi ale unei albine obişnuite. Albinele crează doua caste diferite de femele- regina şi albinele lucratoare. Matca sau regina stupului se hraneste de-a lungul intregii sale vieti cu laptisor de matca, pentru a avea o viata lunga si calitati reproductive cu totul si cu totul deosebite. Astfel spre deosebire de o albina lucratoare care traieste cel mult 40 de zile, o matca atinge varsta de 5 ani. In ceea ce priveste capacitatea de reproducere, aceasta este de-a dreptul uimitoare, o matca depunand pana la 2000 de oua pe zi. Deasemenea ele sunt cu aproximativ 42% mai mari si cu 60% mai grele de decat o albina lucratoare.

 

 

Stiati ca :D-na doctor Virginia Faur a lucrat 24 de ani în cercetare şi a obţinut 106 brevete de inventator, majoritatea în domeniul medicamentului.În anul 1988, a fost cotată a treia femeie-inventator din lume, având în faţă două japoneze.Între 1991 şi 1994 a participat la congrese în S.U.A şi Germania, a prezentat câteva realizări proprii, fiind distinsã cu trei titluri de doctor: în medicină naturală, fitoterapie şi holistică.În anul 1991 a înfiinţat Laboratoarele FAVISAN. A omologat peste 500 de preparate din plante (ceaiuri, siropuri, sucuri, tincturi, pulberi de plante în capsule, cosmetice naturale) şi peste 100 de programe de sănătate, ca de pildă: slăbit, acnee, parodontoză, varice, hemoroizi, cataractă, ciroză hepatică, psoriazis, diabet, litiaze biliare şi renale, reumatism, arterită, astm bronşic, leucemie, cancer .

D-na doctor Virginia Faur a prescris urmatoare schema de tratament cu rezultate benefice pentru:hemoroizi

Dimineata:MANGAN-CUPRU OLIGOSOL (spray bucal): 1-2 vaporizări bucale, dimineaţa, pe nemâncate sau la 5 minute după micul dejun.

Intre mese:NUTRISAN SALV (ceai de circulaţie): 1-2 ceaiuri/zi; o linguriţă pulvis.

NUTRISAN FVS1 (ceai tonic): 1-2 ceaiuri/zi sau o linguriţă de pulvis.

NUTRISAN HC (ceai hipocolesterolemiant): 1-2 ceaiuri/zi sau o linguriţă de plantă pulvis.

Inaintea meselor:FORTIFIANT C (polivitamină naturală): 1/2 linguriţă, cu apă sau ceai.

Dupa mese:COMPLEX DIGESTIV: 1/2 linguriţă, cu puţină apă sau 2 capsule. ARGILĂ (depurativ, mineralizant).TONIC FVS1 (fortifiant, digestiv): 1-2 linguri/zi.

Inainte de culcare:CLISMA CU CEAI COLONSAN.SALVAMIN (cremă de circulaţie): se masează tălpile şi picioarele până la glezne, apoi se face un duş rece, timp de un minut.

În cazul hemoroizilor sângerânzi, schema se completează cu:TINCTURĂ DE TRAISTA CIOBANULUI: 40 de picături, de 3 ori/zi.LUCERNĂ (capsule): o capsulă, de 3 ori/zi.CREŢIŞOARĂ & TRAISTA CIOBANULUI & COADA ŞORICELULUI (capsule): o capsulă, de 3 ori/zi.