Colondren Dvr

30,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Descriere; Colondren este un preparat destinat detoxifierii rapide și eficiente a colonului, constituit din ingrediente 100% naturale. O singură capsulă are nu mai puțin de 8 componente vegetale de primă calitate și un mineral natural complex, care asigură refacerea nivelului de electroliți din organism. Sucul deshidratat de aloe ferox constituie baza formulei produsului (efect laxativ), însă la fel importante sunt și celelalte componente. 

Compozitie; Aloe-ferox (Aloe ferox), suc uscat, granulat: 250mg;Dolomită pură, pulbere 125mg;Anghinare (Cynara scolymus), frunze, extract apos uscat , cu min. 2,5% derivați de acizi cafeici: 62,5 mg;Cimbrișor (Thymus serpyllum), părți aeriene, pulbere: 36,25mg;Aloe-vera (Aloe barbadensis), frunze, extract cu min. 15% barbaloină: 25mg;Cicoare (Cichorium intybus), rădăcină, extract cu min. 90% inulină: 25mg;Cimbru (Thymus satureioides),ulei esențial: 0,45mg;Mentă-dulce (Mentha viridis), ulei esențial: 0,4 mg;Rozmarin (Rosmarinus officinalis), ulei esențial: 0,4mg.

Actiune; Tranzitul intestinal – este deblocat și accelerat cu ajutorul Aloe ferox, care este un laxativ cu o eficienta uimitoare, de peste 90% – grad de succes care nu mai este atins de nici o alta substanță naturală din lume. Efectul său de accelerare a eliminării este atât de puternic, încât este nevoie de nu mai puțin de opt alte ingrediente, menite să îi completeze și corecteze acțiunea.Pancreasul și vezicula biliara – sunt esențiale pentru sănătatea intestinului gros,  Anghinare și Aloe-vera au efecte demonstrate de reglare a activității colecistului și pancreasului, diminuând de asemenea congestia și eventuala inflamație la acest nivel.Echilibrul microbiologic la nivel digestiv – este esențial pentru sănătatea intestinului. Extractul de Cicoare, standardizat in inulină, asigura un mediu propice pentru dezvoltarea așa numitelor bacterii prietenoase (Acidophillus, Bifidus etc.), care asigură un tranzit intestinal normal și regulat.Echilibrul electrolitic este adesea perturbat atunci când sunt folosite ingrediente cu puternic efect laxativ, cum ar fi Aloe ferox. Practic, o accelerare a tranzitului intestinal duce la o eliminare masivă de minerale din organism, critică fiind pierderea de magneziu, potasiu și calciu (primele două fiind electroliți esențiali pentru menținerea activității cardiace și nervoase în parametrii normali). Dolomita pură din componența COLONDREN aduce un aport semnificativ de calciu, magneziu și potasiu, compensând astfel pierderile de electroliți.

Administrare;Se iau 2-4 capsule pe zi. În primele 3 zile, se administrează câte o capsulă pe zi, crescându-se apoi doza în funcție de tranzitul intestinal, până la 4 capsule pe zi. Dacă tranzitul intestinal este prea intens, doza se va reduce corespunzător.

Prezentare; flacon cu 60 capsule

Producator; DVR Pharma


Detalii

Categorii
Brand