Coenzima Q10 - 120 mg- remediu naturist

Alevia S.R.L.
65,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Alevia S.R.L.

Descriere

Efecte:Coenzima Q10 este un remediu naturist care protejeaza inima si o ajuta sa se contracteze eficient si sa aiba un ritm normal, ajuta celulele cardiace sa produca energie, relaxeaza peretii vaselor de sange scazand tensiunea arteriala, sustine cresterea neuritilor , mentine marimea si specializarea neuronilor, creste performantele sportive si capacitatea de a face efort, imunomodulator si antianemic, participa la sinteza acizilor nucleici ADN si ARN, esentiali in diviziunea , regenerarea si cresterea celulara, antioxidant redutabil, regleaza nivelul glicemiei, creste numarul si mobilitatea spermatozoizilor.

Compozitie: Coenzima Q10 120mg.

Descriere:Coenzima Q10 de la Alevia este un remediu naturist , produs de origine japoneza fiind cea mai eficienta la nivel mondial dintre toate tipurile de Q10, fiind un remediu naturist cu o gama larga de actiune .

Caracteristici: Coenzima Q10 este un tratament naturist unde Q10este  prezenta in toate celulele organismului, mai ales in cele ale inimii, ficatului si creierului. Este un tratament naturist  si este esentiala pentru producerea energiei in organism, actionand si ca antioxidant. Administrarea ei imbunatateste functia muschiului cardiac, fara efecte secundare. Odata cu varsta, nivelul de coenzima Q10 scade in organism si se recomanda suplimentarea acesteia. Absenta ei conduce la slabirea inimii. Are efect benefic in toate afectiunile cardiace.

Recomandari: Coenzima Q10 este un tratament naturist si se recomanda ca adjuvant in hipertensiunea arteriala, insuficienta cardiaca, angina pectorala, reducerea tuilburarilor de auz si echilibru, reducerea manifestarilor in encefalopatia hepatica, demineralizari, combaterea imbatranirii premature, accident vascular cerebral, degenerescenta maculara , obezitate, disfunctii erectile sexuale, infertilitate masculina si feminina, imbunatatirea functiilor renale in afectiunile cronice , reducerea paradontozei a inflamatiilor gingivale.

Mod de administrare: preventiv un comprimat pe zi. In afectiuni cardio vasculare, hipertensiune arteriala  , angina pectorala, infarct , aritmii, insuficienta cardiaca  2 comprimate pe zi.

Mod de prezentare: 40 comprimate.

Producator; Alevia

Stiati ca:Component crucial al ciclului energetic, Coenzima Q10 reprezinta sursa de energie celulara fara de care celula nu poate sa traiasca. Ea este implicata in procesele de producere si stocare a energiei din celulele organismului pentru desfasurarea normala a proceselor biochimice.Coenzima Q10 este un excelent profilactic si adjuvant in afectiuni precum cardiopatia ischemica, hipertensiune arteriala, tulburari de ritm cardiac sau ateroscleroza. Stimuleaza imunitatea organismului prin furnizarea de energie celulelor imunitare.

Coenzima Q10 este un remediu naturist descoperit in 1957 si este o substanta lipo-solubila cu caracteristici de vitamina, prezenta in fiecare celula a organismului, unde indeplineste 2 functii majore: cel de producere de energie si cel de antioxidant puternic. Coenzima Q10, o substanţă naturală, produsă în organismul uman, este un antioxidant similar vitaminei E care luptă împotriva îmbătrânirii, protejează moleculele de grăsime împotriva oxidarii sau a alterării lor de radicalii liberi, cei care deteriorează celulele conducând la apariţia diverselor boli, precum afecţiunile cardiace sau obezitatea.Coenzima Q 10 este o substanta proprie organismului, numita ubichinona. Coenzima Q10 are proprietati antioxidante marcate si este indispensabila functionarii anumitor celule. Coenzima Q10 are rol de catalizator in procesele de refacere energetica a celulelor. Participa in formarea centrului energetic al celulelor, avand un rol cheie in procesele intracelulare. Coenzima Q 10 functioneaza pe baza unui principiu asemanator cu cel al unei centrale energetice. Energia introdusa o data cu hrana, in urma unor procese biochimice este transformata intr-o forma accesibila si utilizabila de catre organism. Nivelul coenzimei Q10 din organism scade odata cu inaintarea in varsta. Coenzima Q10 nu este o substanta straina organismului, deoarece organismul insusi o produce, insa nu intotdeauna in cantitati suficiente! Un regim alimentar obisnuit nu poate asigura cantitatea de coenzima Q10 necesara organismului. Sursele naturale ale acesteia sunt: macroul, somonul, sardinia, inima bovina si ficatul), de aceea suplimentarea este indicata.

Dintre cele 10 tipuri de coenzime Q cunoscute, doar coenzima Q10 poate fi regasita in tesuturile corpului uman. Diferenta majora intre coenzima Q10 si alte vitamine este ca prima este sintetizata in corp, in timp ce vitaminele traditionale trebuie obtinute prin aport dietetic. Cantitatea necesara de Coenzima Q10 este produse de organism in primii 25-30 de ani de viata. In perioada de 24-28 ani, organismul ajunge la productia proprie maxima de Conezima Q10. Dupa depasirea varstei de 30 de ani, organismul diminueaza ritmul productiei de Q10 in paralel cu procesul de imbatranire. Pentru a se mentine cantitatea optima de Conezima Q10 in organism este necesar si un aport extern de Coenzima Q10 , prin utilizarea diverselor suplimentelor alimentare cu continut de Conzima Q10, care au ca efect nu doar cresterea nivelului de Coenzima Q10 din sange, dar si stimuleaza organismul sa produca conezima Q10.