Coenzima Q 10 100mg Adams

52,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Coenzima Q 10 este un compus liposolubil existent in fiecare celula a organismului uman, deficitul acesteia limiteaza energia si reduce toate procesele biochimice din celule.


Coenzima  Q 10 sprijina productia de energie in organism, optimizeaza activitatea fizica si psihica in perioadele cu efort crescut, influenteaza pozitiv organismul si procesele oxidative, contribuie la sanatatea inimii.

CoQ10 si-a dovedit proprietatile terapeutice in afectiunile cardiovasculare, in special in insuficienta cardiaca, precum si in cancer, scleroza multipla si afectiunile periodontale, dar si pentru fortificarea sistemului imunitar si refacerea energiei si recuperarea rapida dupa efortul fizic.

Actiune; Coenzima Q 10 este un antioxidant similar vitaminei E care lupta impotriva imbatranirii, protejeaza moleculele de grasime impotriva oxidarii sau a alterarii lor de radicalii liberi, cei care deterioreaza celulele conducand la aparitia bolilor diverse. Anumiti cercetatori afirma ca proprietatea cea mai importanta a acestui antioxidant se dovedeste la nivelul mitocondriilor unde este ars oxigenul pentru a furniza celulelor energia necesara intretinerii vietii. Aceasta coenzima este concentrate in celulele din muschiul inimii care are nevoie de multa energie pentru a pompa sangele de aproximativ 100 000 de ori pe zi. Absenta coenzimei Q 10 conduce la slabirea inimii. Bolile cardiovasculare sunt in mare masura cauzate de absenta coenzimei Q10 si, prin urmare, tratamentul pentru o inima slabita trebuie sa include si aceasta coenzima..

Compozitie; coenzima q 10 -100 mg

        Administrare; 1 capsula pe zi

Producator; Adams


Detalii