Climenum

49,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Descriere: Climenum este un remediu natural ce reprezinta un aliat de nadejde in timpul menopauzei, asupra bufeurilor, starilor de neliniste, a sanatatii oaselor si a echilibrului sistemului nervos.

Compozitie: 

    1 comprimat Climenum Day 550 mg contine: extract din seminte de Soia, extract de Trifoi-rosu, fructooligozaharide, magneziu, vitamina B6.

    1 comprimat Climenum Night 570 mg contine: extract din seminte de Soia, calciu, fructooligozaharide, pulbere din conuri de Hamei, acid folic, vitamina D3.

Actiune: Semintele de Soia contin fitoestrogeni care reduc bufeurile, pierderea de masa osoasa si nivelul de colesterol din sange.Trifoiul-rosu reduce tulburarile fiziologice caracteristice menopauzei si are actiune antispastica la nivelul tractului gastro-intestinal.Fructooligozaharidele, care sunt prebiotice, moduleaza flora intestinala si cresc astfel efectul semintelor de soia asupra oaselor, la femeile aflate la menopauza.Conurile de hamei sunt utilizate in mod traditional in cazul hipersensibilitatii, a insomniilor si a starilor de neliniste care insotesc, de obicei, perioada menopauzei. Aceste efecte se datoreaza tot continutului de fitoestrogeni.Magneziul si vitamina B6 ajuta la functionarea normala a sistemului nervos.Calciul, magneziul ?i vitamina D3 sunt necesare pentru mentinerea sanatatii sistemului nervos.Folatul, vitamina B6 si magneziul contribuie la reducerea oboselii si extenuarii si la mentinerea sanatatii psihice.Vitamina D3 contribuie la absorbtia/ utilizarea normala a calciului si fosforului si la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange.

Administrare: 1 comprimat Climenum Day dimineata si un comprimat Climenum night seara.

Prezentare: 28+28 comprimate filmate

Producator: Natur Produkt Pharma


Detalii