Ch alpha plus

177,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil in stoc

Descriere

Descriere: Colagen lichid Ch Alpha plus este un remediu natural care susține sănătatea articulațiilor, a coloanei vertebrale, oaselor, muşchilor, vaselor de sânge, țesuturilor conjunctive la nivelul întregului organism
Compozitie: Colagen bioactiv Fortigel®- Peptide Bioactive de Colagen®; extract hidric 4:1 în baza de Fortigel® din fructe de Măceș (Rosa canină); vitamina  C/L-acid ascorbic, vitamina D3/colecalciferol, selenat de sodiu corespunzător la 55 mcg seleniu. Nu conține zahăr, alcool, gluten, lactoză, coloranți artficiali, purine, nitriți, nitrați, grăsimi animale, colesterol, amidon, organisme modificate genetic, substanțe care cauzează alergii și intoleranţe. Conține îndulcitori de nouă generație, sub 0,1%. Poate fi utilizat de către persoane cu diabet.
Actiune:Colagen lichid Ch Alpha plus este un remediu natural care susține sănătatea articulațiilor, a coloanei vertebrale, oaselor, muşchilor, vaselor de sânge, țesuturilor conjunctive la nivelul întregului organism, reduce semnificativ riscul de rupturi sau leziuni la nivelul ligamentelor şi tendoanelor, precum şi timpul de recuperare în situaţii de convalescenţă, îmbunătățește mobilitatea, flexibilitatea, rezistența, calităţile motrice şi performanțele fizice,ajută la reconstrucţia matricei conjunctive extracelulare şi mărește concentrația de colagen și proteoglicani, contribuie la reglarea funcţiilor metabolice, la neutralizarea radicalilor liberi și a stresului  oxidativ la nivel celula, duce acţiunea mediatorilor proinflamatori şi contribuie la îmbunătăţirea şi echilibrarea activităţii sistemului imunitar, promovează creşterea şi dexvoltarea organismului, îmbunătăţeşte calitatea vieţii, vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a vaselor de sânge, ligamentelor, gingiilor, pielii, dinților și a sistemului osos. Seleniul contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și la funcționarea normală a sistemului imunitar.
Administrare: Se administrează 1 fiolă (25ml)/zi, care se bea în orice moment al zilei. Se recomandă formarea unei rutine zilnice de administrare (utilizarea în aproximativ același moment al zilei pentru a nu depăşi 24 de ore între 2 fiole). Agitați fiola înainte de utilizare. Nu este necesară diluarea. Gust plăcut, fructat. Se recomandă o perioadă de utilizare de cel puțin 3 luni (cartilajele nu conţin vase de sânge, nervi, limfă sau substanţe nutritive, de aceea refacerea acestora este un proces mai lent). A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Prezentare: 30 fiole (buvabile)
Producator: Gelita Health Gmbh Germania

Detalii

Produse recomandate