Ceai de menta

6,50 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere: Ceaiul de menta este un remediu naturist care sustine o buna digestie. Contribuie la o functionare normala a tractului intestinal.Menta este o planta erbacee, perena, cu frunze oval-lanceolate si flori violacee dispuse intr-o inflorescenta spiciforma ,conica. Denumirea stiintifica a plantei Mentha provine de la "Mintha", numele unei nimfe din mitologia greaca si romana, care a fost metamorfozata intr-o planta, ce ii poarta numele.Mai este cunoscuta sub denumirea de ghiazma, izma buna, iasma, ninta rece, minta neagra.

Compozitie: menta (Menthae herba).

Efecte:antiseptic, detoxifiant hepatic, antispastic, coleretic-colagog (provoaca secretia si eliminarea bilei), antidiareic, analgezic, tonic, revigorant.

Actiune:Ceaiul de menta se poate utiliza ca tratament naturist pentru digestie lenta, indigestie, flatulenta (acumulare excesiva de gaze in intestine), diaree, colici si spasme gastro-intestinale, diskinezie biliara (functionarea defectuoasa a vezicii biliare), stari de greata. Uz extern: urticarie.

Mod de preparare: Se prepară infuzie din 1 lingurita planta la o cana cu apa.

Mod de administrare: Uz intern: se beau 2-3 cani cu ceai pe zi. Uz extern: comprese locale sau bai. Pentru bai se adauga apei din cada cate 30 ml infuzie la fiecare litru de apa; baia va dura 15-20 de minute.

Prezentare: 50g.

Producator: Trident SRL.