Ceai Curatirea Sangelui

Laboratoarele Fares
9,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Laboratoarele Fares

Descriere

Descriere:Susţine mecanismele proprii de purificare ale organismului. Favorizează eliminarea toxinelor,ajută la accelerarea tranzitului intestinal, purificarea sangelui, detoxifiere, urticarie ,eczeme, guta

 Compozitie: lipicioasă (Galii aparini herba), rădăcină de brusture (Bardanae radix), coada şoricelului (Millefolii herba), păpădie (Taraxaci herba), sânziene (Galii veri herba), ventrilică (Veronicae herba), frunze de nuc (Juglandis folium), rocoină (Stellariae herba), fumariţă (Fumariae herba).

Efecte:Se poate folosi ca adjuvant in cure de detoxifiere, afecţiuni cutanate (urticarie, eczeme, acnee, furunculoză, psoriazis), gută, dislipidemii.

Actiune: de curăţare a sângelui prin eliminarea toxinelor atât pe cale renală prin diureză, cât şi pe cale tegumentară prin sudoraţie.

 Contraindicatii: Copii sub 6 ani.

 Sarcina si alaptare: Nu este indicat femeilor însărcinate şi mamelor care alăptează.

 Mod de administrare: Peste 1 plic se toarnă 200 ml apă clocotită şi se lasă 10-15 minute acoperit. Se beau 3-4 cani pe zi, între mese.Durata unei cure obisnuite este de 1-3 luni, sau conform recomandarii medicului.

Prezentare:cutie 20 plicurix 1.5g 

Producator:Fares

Stiati ca:Papadia este o planta cu multiple intrebuintari atat in farmacia naturii, cat si in bucatarie, apare primavara devreme, din chiar mustul zapezii, si pana toamna tarziu o vezi peste tot, pe unde gaseste o bucatica de pamant, pe langa garduri, pe marginea santurilor, in gradini, pe camp, pe deal, pana sus, in zona alpina.

Papadia, folosita de mii de ani pentru atenuarea multor suferinte, este plina de vitamine, minerale si alte substante chimice naturale.In scop terapeutic, de la papadie se folosesc frunzele, planta intreaga, prin smulgere, si radacinile. Frunzele de papadie contin vitaminele A, B, C, D si H, luteina, betacaroten, elemente care ajuta la pierderea in grutate. Papadia nu are miros, insa are gustul amar, din cauza taraxacinei, prezenta si in frunze.Cei care au studiat-o spun ca papadia imbunatateste functiile hepatice si ajuta la vindecarea bolilor de ficat. Este un diuretic puternic, curata sangele si sistemul digestiv, elimina metalele grele din tesuturi si ajuta la dizolvarea pietrelor de la rinichi. De asemenea, este buna de leac si cand suferi de diaree si constipatie.

Cafeaua din papadie: Radacinile de papadie contin taraxacina, un principiu amar deosebit de valoros in tratarea bolilor digestive, tannin, sterol, acid cafeic, inulina, de mare ajutor in controlul diabetului zaharat. Radacinile de papadie se recolteaza primavara devreme sau toamna, prin septembrie-octombrie, cand au stocate cantitati importante de substante nutritive.

Gospodinele folosesc radacina de papadie in supe sau pentru prepararea unei pulberi din care se face o bautura precum cafeaua. Ca sa faci pulberea pentru cafea din papadie trebuie sa speli bine radacinile si sa le bagi la cuptor, la prajit, intr-o tava mare pentru patru ore, la o temperatura de 80 - 90 de grade. Din cand in cand, radacinile trebuie intoarse ca sa se prajeasca uniform.Radacinile bine prajite pot fi pastrate si rasnite proaspat sau pot fi macinate imediat dupa racire, prin rasnita electrica de cafea, pulberea astfel obtinuta putand fi pastrata in borcane inchise ermetic. Cafeaua din radacina de papadie ajuta la stimularea sistemului digestiv.

Detalii