Catinofort Capsule

Hofigal Export-import S.A
17,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Hofigal Export-import S.A

Descriere

Descriere:Catinofort este un remediu naturist cu proprietăţi vitaminizante, de remineralizare a organismului, de completare a deficienţelor nutriţionale, de protecţie a celulei hepatice, imunomodulatoare, antiaterosclerotică, antioxidantă, de creştere a rezistenţei la efort fizic şi intelectual prin aport energetic mărit, antianemică.

Compoziţie:1 capsulă conţine: 280 mg pulbere din pulpă de fruct de cătină (Hippophae fructus), 96 mg pulbere din biomasă spirulină (Spirulina platensis), 1,2mg ulei volatil de fenicul (Foeniculi aetheroleum), 1,2mg ulei volatil de levănţică (Lavandulae aetheroleum), 1,6mg ulei volatil de mentă (Menthae piperita aetheroleum) şi excipienţi până la 400 mg.

Actiune:Catinofort se poate utiliza ca tratament naturist deoarece creste rezistenta organismului fata de unele boli infecto-contagioase, suprasolicitari intelectuale si fizice, oboseala, insomnii, obezitate, osteoporoza, afectiuni cardio-vasculare, afectiuni ale sistemului nervos central, hiperlipidemie, hipercolesterolemie, echilibrarea dietei in afectiuni hepatice, antioxidant, intinereste organismul, mentine sanatatea vaselor se sange, a cartilajelor, oaselor, gingiilor. ajuta la functionarea sistemului nervos, este esential in metabolismul energetic

Contraindicaţii: Persoane cu hipersensibilitate dovedită la componentele şi excipienţii produsului; copii până la vârsta de 5 ani.Precauţii:In sarcină şi perioada de alăptare. La apariţia unor efecte nedorite se întrerupe administrarea produsului şi se recomandă consultarea medicului sau a farmacistului.

Mod de administrare: Produsul este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte un regim alimentar variat şi echilibrat.Adulţi: 3 - 6 capsule pe zi, după mese; în cure de 1-3 luni de 2 - 4 ori pe an.În funcţie de reactivitatea organismului doza şi durata de administrare pot fi modificate de către medic.Copii 5 -12 ani: 2 - 3 capsule pe zi, după mese. Doza şi ritmul de administrare pot fi evaluate de medic în funcţie de vârsta şi greutatea corporală a copilului.

Prezentare:Cutie pliantă conţinând 1flacon cu 60 de capsule.