Cartilaj de rechin

37,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:Cartilaj de rechin +zeolit este :radioprotector,chemoprotector,imunostimulator,inhibitor al angiogenezei formatiunilor tumorale,tine articulatiile in conditie optima de functionare, un remediu naturist imunostimulator.Produsul este o pulbere obtinuta din tesutul elastic si foarte rezistent care alcatuieste structura de rezistenta a corpului rechinilor. Acest produs este 100% natural,iar pulberea are cateva proprietati medicinale cu totul extraordinare.Desi nu au oase si ca atare nici maduva osoasa, care la alte animale este baza sistemului imunitar, s-a dovedit ca rechinii foarte rar fac tumori (sunt speciile animale cele mai putin vulnerabile la cancer), ca sunt extrem de rezistenti la infectii si ca ranile lor se vindeca foarte repede si fara complicatii. Cu alte cuvinte, rechinii au un sistem natural de aparare al organismului defoarte puternic.Sediul fenomenalei capacitaţi de aparare a rechinilor este în chiar cartilajul lor, care administrat animalelor de experienţa a avut asupra imunitaţii a acestora efecte fenomenale si, cumva, paradoxale. unele celule imunitare specializate (limfocitele B si T, mai ales) sunt produse în numar mult mai mare, dar globulele albe (macrofagele) scad usor.

Compozitie:cartlilaj 500mg/capsula de gelatina.

Efecte:radioprotector,chemoprotector,imunostimulator,inhibitor al angiogenezei formatiunilor tumorale,tine articulatiile in conditie optima de functionare.

Actiune:Cartilaj de rechin +zeolit se poate utiliza ca tratament naturist in boala canceroasa in general,cancer pulmonar,cancer la prostata,cancer la san,cancer de piele,psoriasis ,reumatism, luxatii, fracturi,sport de performanţa (contribuie la reducerea efectelor traumatismelor musculare, sinoviale si articulare).

Mod de administrare: de regula, se iau cate 1-2 capsule de 3-4 ori/zi.

Prezentare:80 capsule cartilaj de rechin.

Stiati ca:Zeolitul este un mineral, un aluminosilicat, format cu milioane de ani în urmă, din interacţiunea dintre lava fierbinte emisă de către vulcani şi apa de mare. În lume sunt cunoscute zeci de tipuri de zeoliţi, cu structuri şi compoziţii chimice diferite, dar în terapie s-a folosit până acum unul singur, numit clinoptilolit. Numele de zeolit, a fost dat de către mineralogul suedez Axel Frederik Cronstedt şi vine din greaca veche, unde zeō înseamnă „a fierbe”, iar lithos înseamnă „piatră”. Deci zeolitul ar însemna în traducere etimologică „piatra care fierbe”, aluzie la formarea acestuia prin spectaculoasa interacţiune dintre lava încinsă şi apa mării. Folosirea zeolitului în terapie este o tradiţie cu o vechime de câteva mii de ani, acest mineral fiind un remediu important în medicina Ayurveda (medicina tradiţională indiană) şi în medicina tradiţională chineză, dar şi în medicina populară rusească.

Actiune:detoxifiant,elimia metalele grele si metalele radioactive din organism,,antiviral,elimina urea,imunostimulent,infertilitate la bărbați,hepatita la alcoolici,hepatita virală B și C,tiroidită auto-imună, noduli tiroidieni, hipertiroidie,insuficiență cardiacă, infarct,artrită și poliartrită reumatoidă,distrofie musculară,arsuri solare, iradiere,radioterapie in cancer,sechele ale intoxicației cu cupru, mercur, arseniu.

Compozitie: Tuf zeolitic mineralizat ( cu 83% zeolit) – 600 mg/ capsula tare de gelatina.

Mod de administrare: cate 1-2 capsule de 4 ori pe zi.

Producator:Herbagetica Srl.