Calmoplant, Plantavorel

33,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Indicatii: tulburarile psihice,  anxietate, hiperexcitabilitate , suprasolicitarile intelectuale, insomnia, gastropatiile de origine nervoasa, nevrozele cardiovasculare, tulburarile de ritm cardiac, extrasistolele, accesele de tahicardie paroxistica, nevrozele sexuale, tulburarile de menopauza, stressul.
Recomandari:  ca adjuvant  hipertensiune arteriala, ulcer gastro-duodenal,  terapia sindromului psiho-neurovegetativ,  actiune sedativa asupra sistemului nervos central, de normalizare a activitatii inimii, actiune vasodilatatoare, de diminuare a starilor de excitatie ale tractului digestiv datorate unor tulburari neurovegetative si actiune benefica in stari de excitatie si insomnii.

Administrare:
Intern: pentru efect sedativ, cate 1-2 tablete de 2-3 ori pe zi, timp de 7-14 zile; pentru insomnie: doza unica de 3-4 tablete, cu o jumatate de ora inainte de culcare.

Compozitie:
Tablete continand pulberi vegetale din talpa gastii (Leonurii herba) ,conuri de hamei (Lupuli strobuli) ,iarba de roinita (Melissae herba) ,flori de tei (Tiliae flos) , frunze si flori de paducel (Crataegi folium cum floribus) .


Precautii:
Produsul se utilizeaza cu precautie de catre persoanele hipotensive, copii.

Prezentare:40 tablete

Producator: Plantavorel

Produse recomandate