Biosept capsule

Laboratoarele Fares
31,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Laboratoarele Fares

Descriere

    

Descriere:Capsulele biosept mai sunt numite si antibiotic natural, care ajuta la cresterea rezistentei organismului si sustine mecanismele de aparare a organismului.

Compozitie/capsula: Frunze de maslin (Olivae folium) 108 mg; extract de scoarta de salcie (Salicis cortex) standardizat in min. 15% salicina 72 mg; lichen de piatra (Lichen Islandicus) 72 mg; muguri de plop (Populi gemmae) 72 mg; cuisoare (Caryophyllorum flos) 36 mg.

  

  

Efecte: antiinflamator, antifebril, antibiotic, antiviral, antifungic, expectorant, emolient, vermifug.

Recomandari: Infectii digestive(enterocolite bacteriene, enterite, colite fermentative, parazitoze intestinale), infectii si inflamatii respiratorii(gripa, amigdalita, raceala, bronsita, faringita), infectii uro-genitale(cistite, uretrite, anexite, pielonefrite).

Sarcina si alaptare: Nu se recomanda femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine. Substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul laptelui.

Efecte secundare si interactiuni: Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Administrare: Doza recomandata este de 1- 2 capsule de 3 ori pe zi, intre mese. Durata unei cure este de 15-30 zile, sau conform recomandarii medicului.

 

Prezentare: 30 capsule a 350 mg

Producator;Laboratoarele Fares

Stiati ca: Maslinul este un arbust fructifer la origine, dar este educat in asa fel incat sa aiba aspectul unui copac cu trunchi masiv, mai ales odata ce devin maturi. Majoritatea au coroane rotunde, intinse, dar exista si pomi inalti, cu coroane cilindrice; acestia in urma sunt cultivati mai ales in Europa. Sunt pomii care traiesc cel mai mult, din categoria pomilor fructiferi; se spune de unii maslini din Europa ca au 1000 de ani. Frunzele sunt mici, liniare, oarecum groase, cu margini tari si varfuri ascutite; la culoare sunt gri-argintii. Aranjamentul frunzelor este opus, ca la toate speciile familiei Oleaceae. Frunzele cad la fiecare 2 ani. Pot fi considerate un fenomen medical. Măslinul este una din cele mai puternice plante medicinale din lume și aceasta în primul rând datorită frunzelor sale, care ascund în verdele-argintiul lor comori de sănătate greu de bănuit. Frunzele de măslin scad ca prin farmec tensiunea arterială, restabilesc circulația normală, țin diabetul sub control, combat aproape toate tipurile de infecții. Frunzele de măslin sunt un adevărat antibiotic natural, care inhibă creşterea bacteriilor, fungilor şi a paraziţilor. În plus, frunzele de măslin cresc rezistenţa organismului prin stimularea celulelor imunitare. Egiptenii au fost primii care au utilizat in mod practic frunzele de maslin pentru mumificarea regilor. In alte culturi extractul de frunze de maslin era folosit in traditia populara ca remediu pentru febra. Frunzele de maslin au capacitatea de a scadea presiunea sangelui si puternice proprietati antibacteriene. Prin proprietatile antioxidante, previne generarea radicalilor liberi responsabili pentru degradarea melanocitelor (celule pigmentare) sanatoase.