Biomed 4

52,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

COMPOZITIE: miere de abine, tincturi din plante cynosbati fructus, petroselinum fructus, ribes nigri fructus

SE ASIGURA SLABIREA NATURALA A 4-6 KG IN TIMP DE 9 ZILE!

ADMINISTRARE: Biomed 4 se amesteca bine continutul flaconului inainte de utilizare apoi se amesteca o lingurita de preparat intr-un pahar de apa si sebea in loc demasa coform schemei atasata prospectului.La celelalte mese se mananca normal.A se evitadulciurile !Nu se mananca intre mese!.

Prezentare:100 ml

Producator:Biomed

Despre Coacaz Negru. Coacăzul-negru este un arbust de 1-2 m înălţime, cultivat de aproximativ 400 de ani în Europa, mai ales în regiunea Mării Baltice.
Cercetările recente au ajuns la concluzia că mugurii vegetali constituie un remediu terapeutic foarte valoros, datorită compoziţiei bogate în fitohormoni, enzime, aminoacizi şi minerale, substanţe care conferă proprietăţi specifice ţesuturilor embrionare vegetale şi mugurilor, acestea având capacitatea de regenerare şi reglare a funcţiilor vitale ale celulelor, putând astfel corecta dezechilibrele energetice şi hormonale care apar la nivelul ţesuturilor şi organelor. Mugurii de Coacăz-negru prezintă organotropism (acţiune ţintită pe un anumit organ) asupra glandei corticosuprarenale, având rol de reglare şi de corectare a dezechilibrelor energetice şi hormonale care apar la acest nivel. În plus, mugurii de Coacăz-negru stimulează procesele de drenare şi eliminare a compuşilor toxici sau reziduali din organism, fiind cunoscuţi pentru proprietăţile cortizonice naturale, lipsite de toxicitate şi efecte adverse.