Banii si legea atractiei

33,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

 Descriere:Foarte mulţi care au văzut filmul sau care au citit cartea "The Secret - Secretul" cred că îi pot cere universului orice lucru material, iar Legea Atracţiei li-l va livra. Lucrurile nu sunt însă atât de simple. Ca să poţi schimba lumea în care traieşti, trebuie mai întâi să îţi schimbi modul de gândire. în această carte extraordinară, Esther şi Jerry Hicks dezvăluie secretul care se ascunde în spatele Legii Atracţiei. Cei doi autori explică în detaliu cum trebuie să îţi focalizezi energia pentru a manifesta starea de prosperitate.    învaţă cum poţi crea în viaţa ta o stare de abundenţă:
- Focalizându-te asupra lucrurilor pe care ţi le doreşti în viaţă, şi nu asupra lucrurilor pe care nu ţi le doreşti;
- Considerându-te un om bogat, nu un om sărac;
- Bucurându-te deja de obiectul sau de modul de viaţă pe care ţi-l doreşti (de pildă, de casa sau de maşina pe care ai vrea să le ai).
Tehnicile extrem de eficiente oferite de Abraham îţi vor explica ce înseamnă cu adevărat prosperitatea şi te vor învăţa cum să foloseşti corect Legea Atracţiei pentru a manifesta această energie în viaţa ta.
Universul oferă o mare abundenţă care este disponibilă TUTUROR. Secretul constă în a vizualiza această bogăţie şi în a ţi-o dori. Numai în acest fel o vei putea atrage în a ta. Conştientizează faptul că ai puterea de a atrage tot ceea ce îţi doreşti. Afirmă faptul că banii curg cu uşurinţă către tine şi că te bucuri de o abundenţă şi de o prosperitate nelimitate.

Autor:Esther si Jerry Hicks

Editura:Adevar Divin

Detalii