Articlar forte

Alevia S.R.L.
68,60 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Alevia S.R.L.

Descriere

Descriere:Articlar forte este un remediu naturist pentru articulatii,genunchi, șolduri, membre superioare si coloana vertebrala, ajuta la menţinerea mobilitatii articulatiilor si a circulatiei la nivelul acestora, antiinflamator Articlar forte acţionează eficient asupra tuturor zonelor articulaţiilor: genunchi, șolduri, membre superioare și coloană vertebrală. Substanţele active protejează, hrănesc și ajută la regenerarea cartilajelor. Gheara-diavolului (Devil’s Claw) şi Boswelliasunt bune adjuvante în afecţiunile articulare de uzură, datorită substanţelor analgezice și antioxidante din compoziţia lor. Pot ajuta la diminuarea durerilor articulare. Glucozaminași Condroitina, componente esenţiale ale structurii cartilajelor articulare, ajută la protejarea cartilajelor împotriva degradării provocate de anumite enzime, medicamente antiinflamatoare, corticosteroizi sau radicali liberi.

Compoziţie per 3 comprimate: Glucozamină 1600mg Condroitină 600mg Boswellia serrata 500mg (extract 20:1, cu 65% acid boswellic) Gheara-diavolului (Devil’s Claw) 400mg (extract 7-10:1 din rădăcină, cu 5% harpagozide).

Efecte:Articlar forte se poate utiliza ca tratament naturist pentru ca amelioreză disconfortul articular și ajută la menţinerea sănătăţii articulaţiilor.Ajută la menţinerea mobilităţii articulaţiilor și a circulaţiei la nivelul acestora.Contribuie la ameliorarea simptomelor precoce ale afectării articulaţiilor, membrelor și coloanei vertebrale.Contribuie la menţinerea sănătăţii articulaţiilor în caz de suprasolicitare (în sporturile de performanţă).

Mod de administrare 1 comprimat de 3 ori pe zi, după mese. Cure de minim 2-3 luni.

Precauţii:Contraindicat femeilor însărcinate sau care alăpteză, persoanelor alergice la crustacee sau cu ulcer gastric și duodenal. A se administra cu prudenţă copiilor, precum și în caz de hiperglicemie/diabet tip 2, astm, hemofilie, afecţiuni cardiace severe. Poate interacţiona cu antitrombotice, anticoagulante, antiaritmice sau Aspirină la administrare concomitentă.

Prezentare:60 comprimate.

Producator: Alevia

Detalii

Produse recomandate