Argila albastra de Raciu

26,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

 

Descriere:Argila albastra este benefica pentru dureri articulare, cancer, leucemie, ciroza hepatica, tumoare hepatica, vezica biliara, cataracta, blefarita, conjunctivita, ochi inlacrimati, adenom de prostata, are in compozitie substante active care au rolul de a reface potentialul mineral al organismului dar si alte efecte benefice, precum si cel de a reda sanatatea si frumusetea..   

Compozitie:Siliciu,aluminiu,fier,calciu, magneziu,potasiu,titan,sulf,sodiu.

Eecte: Actiunea sa terapeutica se bazea pe proprietatile sale antiinfectioase, antitoxice, cicatrizante, absorbante, degresante, antioxidante si anticancerigene. Argila albastra se intrebuinteaza in urmatorele forme: pulbere, suspensie, apa argiloasa, si cataplasme. Nu are efecte secundare.

Recomndari:regleaza tensiunea arteriala, benefica in gingivite, paradontoze, afte bucale, dureri de dinti, dureri articulare, cancer, leucemie, ciroza hepatica, tumoare hepatica, vezica biliara, cataracta, blefarita, conjunctivita, ochi inlacrimati, adenom de prostata, inflamatie a prostatei, furunculi, plagii infectate sau cangrenoase, parazitoze intestinale, cuperoze, vaginite, colite intestinale si masca de argila.

Cura interna: se efectueaza cu apa limpede de argilasi cu lapte de argila. La un pahar de apa se adauga o lingura rasa de argila albastra pudra si se lasa de seara pana dimineata. . In functe de tratament se bea apa limpede de pe argila sau se agita obtinindu-se apa argiloasa tulbure, numita lapte de argila. Dupa care se va prepara inca o doza cu argila proaspata.

Cura externa: consta in cataplasme, impachetari si bai de argila. Cataplasmele se obtin prin amestec de argila albastra cu apa plata sau de izvor pana la obtinerea unei paste de consistenta smintanii. Catapalsmele vor fi acoperite cu celofan si bandaj de tifon mentinindu-se 1-2 ore. Masca cosmetica este utilizata pentru toate tipurile de ten, in combinatii sau in stare pura. Masca nu va fi tinuta mai mult de 15-20 de minute, dupa care se va elimina cu infuzie de musetel. Baia cu apa argiloasa se obtine prin adaugarea in cada de baie plin, a 2 kg de argila albastra in prima zi, dupa efectuarea baii, se va elimina doar apa de pe argilaapoi se vor mai adauga inca 2kg de argila, apoi se vaumple de apa cada. Astfel in ziua a cincea vom avea 10kg de argila in compzitia baii.

Prezentare:500 g

Producator, S.C. Romcos Impex S.R.L.