Apireven crema

31,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

Descriere:Apireven crema este un remediu naturist pentru dureri reumatismale,degeraturi,dureri musculare,articulare,lombago,sciatica

Compozitie: Venin de albine, nicotinat de metil, camfor, extract capsici, extract oleum hyosciami, intr-o baza de unguent usor penetrabila.

Actiune:Apireven crema se poate utiliza ca tratament naturist in reumatism acut si cronic, dureri reumatismale, musculare si articulare, lumbago, sciatica, degeraturi, precum si pentru masajul sportivilor.

Mod de administrare: Se aplica in zonele dureroase, articulatiile bolnave sau in apropierea lor.

Mod de prezentare: tub 30 grame

Producator:Institutul Apicol

Despre Veninul de albine. Veninul de albine contine un amestec complex de enzime, proteine si aminoacizi. Este un lichid limpede si incolor, cu gust dulce si usor amarui. Este solubil in apa, insolubil in alcool, iar cand vine in contact cu aerul formeaza cristale gri-albe. Veninul de albine este hemoragic, fata de veninul de sarpe care este coagulant. El contine un cocktail de substante precum enzime, proteine, aminoacizi, acizi organici volatili, lipide, acid formic etc. Efectul acestui complex de chimicale este stimulant pentru inima si glandele corticosuprarenale si inhibitor pentru sistemul nervos. Stimuland glandele suprarenale, veninul de albine creste secretia de cortizol si protejeaza corpul de infectii. S-au descris trei actiuni ale veninului de albine:
• Hemolitica – distruge globulele rosii din sange;
• Hemoragica – impiedica formarea cheagurilor;
• Neurotoxica – blocheaza transmiterea impulsurilor nervoase. Veninul de albine este aplicat in puncte specifice de pe suprafata corpului. Veninul albinelor stimuleaza eliberarea de cortizol fapt ce il face util in tratamentul bolilor reumatismale, in special a artritei. Poate fi aplicat direct pe piele sau injectat intramuscular. Rezultatele au aratat o reducere importanta a inflamatiei, a durerii musculare, a durerii de origine nervoasa si neuromialgiilor.
Mai pot beneficia de pe urma tratamentului cu venin de albine persoanele care sufera de diferite afectiuni cardiovasculare precum flebitele, endarteritele, hipertensiunea arteriala.Rezultate bune s-au obtinut si in tratamentul bolilor neurologice, a bolilor infectioase oculare sau diferite tulburari endocrine (hipertiroidii, tireotoxicoze). Specialistii sustin ca veninul de albine este benefic in fibromialgie, sindromul colonului iritabi, depresie.