Antidiareice v

33,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse

Descriere

COMPOZITIE: pentru o tableta: 0,4 g pulberi vegetale din: frunze de afin, iarba de turita mare, iarba de rostopasca, floare de musetel, scoarta de stejar si 0,2 g excipienti de comprimare: lactoza, caolin, carboximetilceluloza sodica, talc, stearat de magneziu, amidon din porumb.

Indicatii:  proprietati antispastice, astringente la nivel intestinal si anticolitice, diminueaza moteorismul abdominal,  antiseptice asupra unor componente ale florei microbiene intestinale in caz de dezechilibru.

RECOMANDARI: ca adjuvant cu efecte benefice in mentinerea confortului gastro-intestinal in caz de enterocolite, diaree si in ameliorarea diferitelor afectiuni ale colonului: diminueaza disconfortul abdominal, contribuie la mentinerea echilibrului microbian la nivel intestinal, la distrugerea microflorei patogene si participa la refacerea florei microbiene.

MOD DE ADMINISTRARE / DOZA ZILNICA RECOMANDATA: intern, adulti: 2 tablete de 3 ori pe zi, timp de 3 pana la 10 zile. Este preferabila utilizarea tabletelor cu infuzie de menta sau musetel, neindulcite si respectarea unui regim alimentar adecvat. In cazul colonului iritabil se poate prelungi cura pana la 4-5 saptamani.

Precautii:  nu se recomanda femeilor insarcinate sau care alapteaza. A nu se va depasi doza zilnica recomandata.

PREZENTARE PRODUS: flacon in cutie, cu 40 tablete continand pulberi vegetale din rostopasca (Chelidonii herba),turita mare (Agrimoniae herba), musetel (Chamomillae flos), stejar (Quercus cortex) si afin (Myrtilli folium).    

Producator:Plantavorel